: : kawan² yg awesome : :

Wednesday, July 9, 2014

hobi : membazir ?

Salam 11 Ramadhan

"lelaki dan kereta" sinonim.  begitu juga aku.. x lari 

  • rim sudah 5 kali  tukar RM 3000 -  trend semasa (rim ni umpama kasut)
  • ekzos/piping RM 1100 - tambah pickup / top  
  • Suspension RM 1300 - cornering lebih mantap
  • bodypart toyota passo RM 2500 - Rare vers)
  • cat silver RM1700 -  fade up! hitam susah jaga
  • Interior RM500 - leather seat/ etc
  • Audio RM 1700 - Layan DVD serupa dalam wayang 
  • tinted RM 270 - potong panas/security
  • lain-lain RM 1000
    total : RM13,070.00


tiga belas ribu?  demmm!! 13 ribu boleh buat hantaran kawin ngek!  

eh ok apa. semua dah siap. lepas ni kalau ada gf bolehla focus pada dia 99.9999% 0.0001% kereta.. kehkeh.

SEBELUM

SELEPAS



hobi kita sama tak?
- THE END -





7 comments:

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Tak sama... Bab kereta, better teman beli kereta yang superb dari habiskan duit modify itu ini... Rega tu, tak naik mana pun... :d

Scha Nazri said...

kemain sayang kereta dia tu. hehe

Yousof Ngadi said...

Salam Ramadhan bro. Selamat Beramal :)



Sorry to say bro, pendapat aku sama dengan Izni.. Mungkin sebab aku jenis yang tak suka rasa membazir di kemudian hari + aku tak semampu kau :D

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Анна Лапина said...

Киев проститутки sex-ra.com Мужество - сила для сопротивления; храбрость - для нападения на зло.
, индивидуалки, Киева - почувствуй все краски любви и ночи в компании великолепной дамы Изумительная девушка, миниатюрный и нежный цветок. Общительная и интересная во всех отношениях девушка. Встречусь с обеспеченным мужчиной.

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2