: : kawan² yg awesome : :

Tuesday, February 28, 2012

camera handphone paling rare!!

*ini bukan promosi hanya sekadar berkongsi gajet2 terkini


FUhhh... 


Nokia 808  dengan 41 megapixel sensor... 
Resolusi gambar boleh mencecah 7000  x 5000.. pure view gituww

aku tak de.. korang ada?



Aaah.....  lupakan! 
hatiku bukan lagi pada nokia... jemu sudaa.....


Blackberry ? bak sini no.pin!







* Picture search from google image

Sunday, February 26, 2012

Jiran Baru + Photographer Jalanan


Pecubaan menjadi photographer  jalanan 1 

Tajuk :  Jiran Baru 
Gadjet : Nokia 5800 xm...

Untung laaaa....... Entri tak perlu baca.. skroll je..  :D










tadaaaaaa....


Penukang : sepupu - wak syawal dan rakan-rakan 
Masa yang diambil  : 6bulan

--------------------------------------------------

masih belum mampu memiliki DSLR sendiri..  jadi apa perlu buat?
 buat DOnation dari kawan2 blogger.. !!

---------------------------------------------------

Sunday, February 19, 2012

tisu express..

Asal hari Ahad je kenduri kawin, asal kenduri kawin je mesti hari Ahad....

bila pi kenduri , mesti kena makan.... 


Lepas makan, ini makan nya....



*  clearkan minyak ditangan....

Jangan kata korang tak pernah...
Kesian caterer.... :D 



----------------------------------------------------
rindu blogwalking.. tapi aktivit saya penuh....
sorry ye kengkawan...
-----------------------------------------------------


Thursday, February 9, 2012

giliran saya pula...


Plaza Lowyat bersama makcik garang...


" beb, segan la.. kau join la je diorang, aku ingat nak  lepak atas dok usha-usha barang komputer "


" belasah nak?  kau tak follow aku, aku tak nak kawan kau..."


" tuudia..............."


Maka bermula la kisah.....
.
.
.
.
.



"Encik, beri saya sour plum juice 2 dan ....... ?  buntu... 


:: Promosi Kuih Raya ::
" adik-adik, nanti kalau nak order kuih ni, tweet la kak syaz ye....." edit

" sah!  ini cik Sal Ijou tu...."

bersama abam-abam kawasan - Zuan & Izat


Barisan Finalist Dewi Remaja 2012 ?


Dipaksa.... diulangi.. di PAKSA...... 
(padahal sendiri pilih lagu)


Perempuan + Camera 
Hanie, Ira, Sal Ijou, Jue....

sesungguhnye korang tersangat la Ohsem!!



Abam-abam and akaq-akaq Bloggers :

Jue & Hanie Dew :http://juestan.blogspot.com/  <- best photographer + chocolate
Yuilight :http://yuilight.blogspot.com/ <--suara cam artis  "when you believe"
Ira : http://luvisus.blogspot.com/ <-- tak sempat mengenali...
Cik Sal : http://missfroggy84.blogspot.com/ <-- nak kena balik awal.
Syazberry : http://syazberry.com/   <-- projek Awesome 2012
Deqnoor http://deqnoor.blogspot.com/  <--- ada masa kita lepak lagi yaw... 
Saiazuan : http://eleventx.blogspot.com/ <--- zuan spoting..
Onie :  http://letopkeypad.blogspot.com/ <---- tak nak komen! nnti kene siku.
Pika : http://tomatokering.blogspot.com/ <--- kembar Ane Ngasri..
Ezad : http://skytechxtreme.blogspot.com/ <--- abam pemalu...
=================================
- keep in touch geng -
=================================

Monday, February 6, 2012

Tudia...


Tudia... title baru.....



Pakcik Blogger? 
Manusia yang baru setahun jagung ni layak ke dapat title ni? ahaks~ :D

=========================================
" Selamat Pengantin baru sahabat "
Nur Hanisah Zulkifli & Pok Jak
 bel0gkite.blogspot.com
=========================================

guwee plak yang tak sabar...
Kbai...

Wednesday, February 1, 2012

Hahahahaha....


tak pepasal kene perli..

 wuwuwu.. umi...




pulak entri sebulan hanya... 


aku Bangga weh!! rekod tuww.....

ye saya akui, saya
"Manusia sibuk"


K fine!  saya pura-pura...
(tak pandai berlakon)

1 februari 2012 mula memasang azam nak update selalu.. 
i try, kalau entri merapu nasib korang lah..


ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2