: : kawan² yg awesome : :

Sunday, April 8, 2012

Ahad ini...



 "bap bap bap " - bunyi bantal ditepuk... kasi gebu.. baru molek...



Waaaa....rajinnya dia ni...




sudah pandai berdikari...




macam tak caya yang gua hari ni, sudah pandai kemaskan katil sendiri... 




ehem-ehem... ni yang tak sabar nak berbini...




bangun pagi usha phone di sisi..




mana tahu ada msg menanti...




blank? Kenapa ni.................



OOooOOOoo.. sudah habis bateri.. ingatkan apa la tadi...



capai towel terus pi bersihkan diri...




bersiap-siap dan tacapkan seri...




sebelum blah dari cermin, sedas-dua senyuman kembongkan pipi...




eeeuw..geli... 




seterusnya, ke dapur prepare for breakfast... rebus sosej jenama Ramly...




makan berserta mayonis dan air kosong, inilah menu  gua hari-hari...




naik jemu dibuatnya, diet punya pasal kesabaran mental diuji...




bawa makanan depan tivi.....  






Layan "Yuna Bintang Dilangit"  pengembaraan Yunalis di France Italy...






Next "Propaganza"  seakan racangan ni meniru Melodi...





Tukar ke channels "One Zero Three.."



"Jalan-Jalan Cari Makan" .. melantak sana sini...





Next, barulah  the real  Melodi...



WoOo..  ada zizan, Aaron dan Awal Ashaari...



wArgh!! Sangat bosan !!!! rasa nak lempar remote ini...


Bila datang waktu free begini, 

apakah aktiviti luar yang selalu korang wat selain mengadap PC ?

* perlu ke hujungnya ni ni ni...



63 comments:

Reen said...

bila cuti tak tau nak buat ape. bila tak cuti nak cuti. haha.

O CIKTEDDY said...

cuti mase utk cuci mata,window shopping,lepak2 mkn2..ehehe

Syazwani Zakaria said...

macam xada life jugak rasa kadang2. :D

♥ wawawawa ♥ said...

haha gurindam ke nie? haha

xdk mase free pun kat IPG sy nie..haha

Umie Artoqiemie said...

moh ler kite jogging . haha.
mak ai, umie pun buhsan gile kt kampung ni =="

syAzAnA said...

STUDYYYYY! wahahahahha

si robot comel said...

baca buku mungkin,haha. sebab taktau nak buat apa,apatah lagi cuti sem sekarang sungguh bosan.zzzzzzz

xila riston said...

arini tepakse keje...sadis..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

untong la ada waktu nak mingle mingle~ ;p

Wadi AR said...

aku suke tidoooooo

Domu-kon said...

a) main bowling

B) tengok citer/movie

c) p makan tutti fruitti..

d) pergi baca buku free kt mph midvalley..

sila pilih jwpn diatas..hehehe

Umie Naziera said...

yaw3,menternak lemak ler jwbnya

fierul said...

hehe dah free tuh apa kata mai tolg siapkan mni projek nie .. :P

~SaL IjOu~ said...

menulis..menulis & menulis lagi~ ;p

sabry oppa said...

singgah sini bace entry....

wah ! ahad yg amat padat dgn benda2 yg ehem ~~

hahahahahahaha~~~

best jer...

benda yg lbh kurg...

kalau x ade sape ajak2 kuar...

better duduk rumah hadap laptop !

layan FB n blog...

n x lupe layan MV korea ~~

hahahahahahaha~~~

aimi said...

bila bosan tido je lah....

=)

[sutera kasih] said...

bertuah sapa jd bini awk hakhakhak


weii thanks share tips kurus kt sidebar tu..nk kurus jgk !!

Cik Yatt said...

ujung mggu rmh cik yatt ade kndri..hihi

onie said...

makan mamak yukkkkkkkkk..

Farhana al Hedrah said...

Pergi la cari bini. Ke dah ada? :D

KorN said...

gundah gelana kau eh

Izz Faizah said...

wahhhh...berbakat dlm bergurindam..
haha..tidoq je..bwu bes...:)

Aien Alien said...

kreatifnya entri...



pagi-pagi singgah sini...



singgah ler blog kita kalau sudiii...



kikikiiiii...

shawn razaleigh said...

ang bosan meh belanja gua makan

Miss A said...

saya lg lah,hari2 boring. :)

Azham Vosovic said...

Aku pon tgk Melodi Ahad lepas...tu pon sebab cuti sem kt rumah ni adik pompuan aku nk tgk sgt huhuhuh

Aida Omar said...

kena sawan *ni agaknya syiroo.. haha

la awat tak cakap nak suruh hp berbunyi boleh sedas dua aida miskol tak pun msg wish selamat kemas katil..haha

CintaKhadijah said...

tido pada hari cuti adalah aktiviti paling bes abad ini. keh keh keh

Liyana Zahim said...

Pg bookstore bace buku!

TiraPengemis said...

perghhhh! terbaek lah entry nie...suka3!!! buatkan tuk aku lak!!! hehee

MaYa MustWany said...

diary warna pink ke ni?hihihi

dulu leh la on9 spnjg msa.now dh rushing..xdpt nk on9 sgt. :(

♥ Nana BamBam ♥ said...

rutin kehidupan lelaki bujang mmg mcm 2
lama2 boring jugak begitu
haaa..camna tu ?


huhu...


p/s: hehehhe, sekali sekala gurau2 ngan ang...okey pe kale pink...ayu gituu..awwww :P

hani said...

aku terasa macam pegi festival pantun la plak.
kahkah!!

Syahirah Suhaili said...

peh..dah pandai kemas katel,dah boleh berbini..haha..truskan usaha encari bini..
btw,sila datang jenguk saya dan tolong saya siapkan assignment yang melambak..terima kasih :P

C i k P i p i T e m b a m said...

hehehee... mcm pantun dah. nice. time cuti ni , wajib ler goyang kakiiiii

say to easy=) said...

Tidoooo..itu xtvty pling best!

acheeqa farhana said...

bestnye cuti2 dok umah..sy dah dua mngu tak cuti...lemau sudahhhh...huhu

emy zulaiha said...

duh bosan gile bile mcm nie kan! cuti je tak tau nak buat ape.haha :)

aiNa yaZiD said...

hargai waktu cuti.... sekian.. hehhe. =)

Mr.Clive said...

pergi kat kete,tgk gps pastu ambik destinasi random...hoho

gAdis inkAyz said...

kellaaasss kau jah, brekpes sosej rebus plus mayonis.

tetiba aku rasa macam nak ikut kau berdiet.

boleh kan?

cinta siswi said...

hahaha... terbaik la syirooo.. ni ni ni.. hukhukk..

#nk diet same..

cik pha said...

belog ko banyak gadis gadis yang komen heheeehe

BENA said...

syahiroooo thanxxxx sangat url yang kasi kat bena hari tuu tau . heee :)


kirenye tiap hari makan soserj n mayonis je la ni eh eh ? heee :)

deqnoor said...

bosan? masuk ofis buat kerja. hee.. :p

Saddila said...

bila tak cuti, kemain bersungguh niat nak buat note2 bila cuti, janji la kunun. tapi haremmm!!

TiraPengemis said...

shahir af12....mne hang?

dhiera said...

pergi la dating~ tettt

fallen angel said...

1st. betulke perlu ada ni ni?

2nd. dhari minggu g la basuh kain, bersihkan rumah, lap habuk, etc. kompom xboring.

Fara E's said...

lebih kurang sama cam kau je . haha

syakey said...

ni pantun 18rangkap kerrrr. haha

diet pagi pagi makan salad/buah buah, itu baru khasiat wehhh

Hanie Dew said...

diet punya pasal tepaksa la perut merana merintih.
propaganza atau melodi tak pernah ku nanti
hujung minggu biasa pegi berjalan jalan cari makan bulatkan pipi
itu antara major aktiviti di sepanjang minggu ini.
hihihihihi..

budakijaupendek said...

eh bang, tido jolah. haha!

Hanie Dew said...

Aku ingat onie yg komen td sekali kelik pegi ke blog abm tuff pulok..ahahhaha

Hanie Dew said...

Tak pasti lak aku.ce ko gugel pasal fernleaf tu. Baby fernleaf rupanya.

Ezad Skytech said...

bila cuti ni tak tahu pulak nak buat apa kan...rancangan kat tv pun semua tak best...haha~

CikAnyss' :O said...

hahaha , selain mengadap pc ,mmg da xda aktiviti , hakakaka

MiMiEy :) said...

wau, panjangnya pantun. hehe

boleh jadi pemantun handalan ni

Ratu Lissa said...

bila cuti memang bosan -__-

ikaa sharin said...

congrats , dh pandai kemas katil :D

#hye tuan tanah . jemput singgah blog saya . ada makan makan sikit :D

LidiaSuraya said...

G berdatinggggg

Yeayyyyyy

Azhafizah[フィザ] said...

kalau dah bosan..buat ape pun bosan..huhu

sis92 said...

uwaaah entri ini paling ohsem awww :)

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2