: : kawan² yg awesome : :

Monday, February 6, 2012

Tudia...


Tudia... title baru.....



Pakcik Blogger? 
Manusia yang baru setahun jagung ni layak ke dapat title ni? ahaks~ :D

=========================================
" Selamat Pengantin baru sahabat "
Nur Hanisah Zulkifli & Pok Jak
 bel0gkite.blogspot.com
=========================================

guwee plak yang tak sabar...
Kbai...

64 comments:

bel0gkite.blogspot.com said...

Hahaha,terbaikkkk!

Amna.Qadeeja said...

anda bile lagi?

umie naziera said...

amboii.dah xsabar yerr

mieza said...

haha.. syahir oiii.
ko ble plak ye?

tomatokering :) said...

ehemmmmmmmmmmmmmmmm tunggu dari pocik je ni . haha :P

fathiahRAIHANA said...

hai pakcik blogger :D:D
pakcik bila pulokk
kami nak pi jugakk, hee.

onie said...

kang kalau kawen jangan lupa la aku naaaa...dapat makan kat meja beradab pon jadi laaaa,boleh mancing dua tiga ekor udang galah ke,ikan galah ke,sotong galah ke (eh ada ke?-..-"....haha

Eyda Dania said...

lmenye nk tnggu abg ak sowg ni...selagi ko x kawen..ak pon xleh kawen..jgn smpai ak jdi andartu r wei..

Aida Omar said...

cun seyh card dia..tak sabo ea shairoo? so bila lagi? macam dah ada bau2 nasi minyak je nie. :P

anamizu kaito said...

ha tudia hamek kaw pakcik blogger..
yg ni yg ko kena jd pengapit tu???

"PAKCIK BLOGGER & PASANGAN"

kalo ko takde pasangan ko jgn ngade2 pegi..hahahaha





luv,
cik ana

~SaL IjOu~ said...

sabar x sabar yg penting jgn lupe jemput bila tiba masanya nnt ye~ ;p

Mr.Clive said...

tu diaaaaa....hahaahah...
pressure semakin bertambah! #TRORLOLOLOL

haha

Maicher said...

cantik gak kat dia.

dhiera said...

barakallah~ pakcik pun pakcik la.. hekhek

Nur Aischa said...

wahh dpt jemputan kahwin nohh~ ahaks :D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhu ingatkn jemputan ko kawin..

anak sedara yg sentiasa CUMEL :P said...

alaaaa,onyang ni..ckp je la xsabo nk kwen..td da la xtgur lgsg kt kg..tau mkn mee kari je..haha

nazirah said...

ehem die lak tak sabar ek cepat2 la kte pun tak sabar wakakaka. tahniah untuk blogger tersebut atas perkahwinannye ;)

semutsengal said...

kau kan dah tua, bila mau kawin bro ?

Ezad Skytech said...

hee...turn ko bila pulak...? huhu :D

emy zulaiha said...

haha pakcik blogger bilekah turn anda..sile pos kad kat emy jugak oke! :)

acheeqa farhana said...

wahhhh...turn awak agak2 bile? calon da ad belum? eh,byk tanya macam wartawan lak..hehehe

♥AienNajwa♥ said...

ngehehehe..banyak betol undangan kawen kan..salam maulidurrasul..kbai !

Cik Oda Gelang said...

ala...ok la tu pakcik blogger...nak bagi dato' belum boleh lg..keh keh

littledolphin said...

PAKCIK BLOGGER dapat undangan kahwin ke???

nak ikuttt...haha

pakcik blogger tu kira dah veteran lah tu.hahahaha

teruja nampak. ;p

YOUsoF said...

Aku rasa pasangan pakcik blogger mesti senyum lebatrr bila baca entri ni..

Tahniah kepada pasangan pengantin baru.. ;)

Saddila said...

nak ikut syiroo!!! nak!

hanaahmad said...

atenye, kamu bila lagi? ;p

stuck said...

hahaha..bile jodoh anda pulok??

cik ketam said...

ko bile plak? jangan lupa nak jemput yer,,,hahah

FarhanahAdzlan said...

bile hang nak kawin pulak jngan lupa jemput saya tau..kalau tak siap nnti..hahaha=)

Ungu Violet said...

jom kawen...hahaha..:P

si robot comel said...

ingat dia yg kawin, kehkeh

MaYa MustWany said...

pak cik blogger?hahah..sesuai la kut..kikiki..& psgan?wahh xsbar ni nk skodeng2..

hahaha

misskonspirasi said...

hek hek pakcik. tambah anak sedara sorang lagi.. please kiter pon nak gak panggil pakcik blogger keh keh, lebihkan saya bila mkan nasik minyak tue ok

Liyana Zahim said...

Jum kawen berjemaah kawan2.. Jum..... Satu knduri kite share2.. Jimat kos sgt! Hahaha~

aimi said...

kad kau mane?? =P

Aien Not Alien said...

hai pakcik syahirooooo...hihi..


*tarikh sama ramai kengkawan kawen...

Lea Isnawi said...

pakcik blogger & pasangan

jgn lupa bwk pasangan nanti :P

MiMiEy :) said...

tudia,
kena pg dgn pasangan. dah ada pasangan ker?
kalau tak de tak boleh lah pg. hahaha

Hanie Dew said...

ooo...ni abg tuff tu yg heboh tu..hahahahaha..

pasangan tu nak tau gak sape.hehehehehe

Zakaria's daughter said...

haha. takpeeeeee takpeee .
besok luse sampai lee jodohhh wokayy

Juliet_iRa~" said...

ehemm..hee..

syahir bila ag?eh nama syahir kan?ngeee

ok la tu onie ajak + jd driver onie ek?ahaha..lain kali blh jmpa lagi blogger y ohsemm ni..;p

DOMU-KON said...

ala... hang nie..if nak teringin nak kahwin..janganlah malu2..hehehehe..

meh antar kad kawen syahiroo kat adress nie..

no 1654352423252 Jalan Mati,
Poskod 12 x 34/4 , Bandar Suka Hati..

CekbOlat-bOlat said...

woaaaa.. abg ni biler lgi hah? haha

teha said...

eh , bile lagi turn kau ? hehe ~

aiNa yaZiD said...

pakcik blogger jangan lupa bawak pasangan~!! huhuhu....ikut boleh..? =P muehehhe..

sampai seru, jemput wei..ni da kali keberapa lah aku ingat kan...=_= hihihi..

♥ p a a n i ♥ said...

lepas ni kamu pulak..hihi

laskar pelangi said...

wink wink wink~~
tuan blog nipun tak sabar jugakk yea nak tawen..tawen nanti jempot2 ahhh~ hihihi =)

syafiqakarim said...

hg sabar noh.sabarrrr.haha

~SaL IjOu~ said...

p/s: panggil cik Sal je..kalo kak bunyi mcm tua beno..haha~ *bajet muda~ =p

yah, jelez korang enjoy lagi lepas tu..apakan daya..terpaksa balik awal nak cari uma sewa..sobs*

kim heeruul said...

nnti kalau kau dah nak buat kenduri kahwin jgn lupa send kat jemputan dekat gua .. keh keh keh

Ahmad Sabree said...

selamat pengantin baru...
nice ") nice ") like :) like :)

O CIKTEDDY said...

pkcik pon dh x sbar nak kawen ka?haha

Mr.Clive said...

bro,bile mau hapdet ni bro?aku singgah beberapa kali ni... :'(

syAzAnA said...

syaz tga tngu syiroo pulakk. hik3

naiemah_ramli said...

eh..eh..awk bila lg??..hohoho


selmt pngantin baru kpda kwn awk tu ^_^

♪ cik katak ♪ said...

kihkihkih kiut abes nama ko wehhh..

er er er ko bila lagi :)

Cik Yatt said...

bile tngok org kawen kite pon nk kawen gak.hee

Rtp Farra Arisha said...

can't wait to attend yours sooner or later ckckckck. btw, congratulations to they both :)

YOUsoF said...

Lupa nak komen pasal header baharu yang CUN tu! ;D

era kecik said...

selamat pengantin baru buat diorang.. heee :D

widiea azira said...

semoga mereka kekal abadi

ILA HonEyBuNNy said...

kawin jangan lupa jempuuut noh..hahhahah

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2