: : kawan² yg awesome : :

Sunday, February 19, 2012

tisu express..

Asal hari Ahad je kenduri kawin, asal kenduri kawin je mesti hari Ahad....

bila pi kenduri , mesti kena makan.... 


Lepas makan, ini makan nya....



*  clearkan minyak ditangan....

Jangan kata korang tak pernah...
Kesian caterer.... :D 



----------------------------------------------------
rindu blogwalking.. tapi aktivit saya penuh....
sorry ye kengkawan...
-----------------------------------------------------


40 comments:

MiMiEy :) said...

asal kat sini hari sabtu je mesti kenduri kawin, asal kenduri kawin je mesti hari sabtu

hahaha, memang itu ler yang akan dibuat setiap kali pergi kenduri. kalau ada sediakan tisu selamat ler lapik meja tu.

aimi said...

asal mkn je mesti penuh 1 pinggan =)

oit..kalau aku jd bdk catering 2. aku hempok kau dgn balag air =)

lieynanilaz said...

best apa kenduri kawin...dapat makan sedap!!...keh keh.

deqnoor said...

mane ade... DN xbuat camtu ye. DN baik tau. haha... :p

onie said...

muahahahaha!gelong~

widiea azira said...

mak aih ko. .kenduri aku nanti ko makan kt meja plastik. .haha

justin lover said...

sy ngaku...sy slalu wat mcmni gk.
lap tgn kat alas meja..
tukang marahnye...maklah nanti,haha^^

Eyda Dania said...

eyda..bkn takat kt kenduri kawen...tp kat kdai mkn pon sme r...

kenduri kawen ak nnt..smue meja..ak xpsang alas...pdan muke kowg...hahahahaha..

Mr.Clive said...

bersyukurlahhh dapat makan sedappp... :)

Mr.Clive said...

bro...senyap aje sblm ni...bz ke?hoho

said...

hahaah!! jom tepok amai amai..! same la perangai! hahahaa

Ezad Skytech said...

haha...selalu jugak buat macam ni kalau ketiadaan tisu..haha~

umie naziera said...

mmg slalu buat dekat kantin sekolah..hewhew

syAzAnA said...

untunglah boleh makan kat kenduri kahwin. :P

littledolphin said...

ok fine.saya mengaku. saya pernah buat macam tu jugak! hahahahaha

Tasha said...

ish3...org tak buat mcm ni~~~

:P

si robot comel said...

aktivit?pun boleh,haha

biasalah musim org kawin,kau bila?:P

Saddila said...

aggagaa kat sekolah pun selalu buat :P

~SaL IjOu~ said...

x penah..x penah~ =p

✿ Cik AN ✿ said...

isk3~~~ kot ye pun tengok la jugak warna kain alas tu~~~

fathiahRAIHANA said...

tak penah tak penah :D:D
kat kenduri tak penah.
kat dewan makan asrama selalu lerr.
tu pun buat lap meja balik. tak lap tangan, geli, haha.

dhiera said...

tak pernah buat gitu. tak pernah~

emy zulaiha said...

eeeyyyuueewww!! mau secalit~ :)

adwafarahin said...

errr mane tau nie??? kantoi suda -__-

DOMU-KON said...

xpe..memang keje caterer je tu..biasalah tisu murah sngt bagi kan..hahahaha

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hahaha gua pn slalu wat mcm tu beb..haha

iszieylyanziy said...

hahhaa,,pernah,,kat kantin selalu buat,,,lalala

CintaKhadijah said...

syiroo xnak khawin ari ahad jugak ke?

eh..
hew hew hew.. :p

MaYa MustWany said...

laa gna alas meja?esh2 xpatut2..mas xprnah wat..coz kotor..cian org nk duk situ lak..

Hanie Dew said...

aku buat kalau dah geram tisu xde. hehe. =p

Ninie said...

Syahirooooo!!! Lama x dengar kabar...ohoho...dh 66kg??!! Tahniah ek!

acheeqa farhana said...

hahaha...kntoi suda...*smbil tutup muka konon2 comey*..haha..

Diana Azis said...

errr.. nak ngaku ke tak yea..err... :p

hani said...

uisshhh... tak kan la aku buat camtu kan.. ish.. tak la
tak penah!!!
hoho...

YOUsoF said...

Aku tak pernah buat dengan rasa muka bersalah. Sebab semua pun buat kot, lebih² lagi bila tisu 1 Malaysia kat depan mata tinggal kotak je.



Harap² bila aktiviti dah sedikit kosong kau sambung balik jenguk blog² awek kau.. ok bai.

H.S said...

kesian caterer weyy!

Fara E's said...

aku tak pernah okayyy , haha

and yess , tolonglah open sikit schedule kau untuk kita orang . hmm

syakey said...

slalu sgt buat. kadang meja takda kain ni, p cari meja mana2 janji boleh calit. hahaha

semutsengal said...

aku sllu lap mulut sekali.

Cik Chokie said...

bukan setakat at kenduri kawin . kat sekolah pun sama . alas meja kantin la jadi mangsa . hahaha #kemproh maknanya .

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2