: : kawan² yg awesome : :

Sunday, February 20, 2011

tolong jgn cakap nuffnang nih bleh wat duit.....

sebelum nih aku dgr je ura2 yg mengatakan nuffnang nih bleh bikin duit? betul ke? tadi aku cube nak daftar.. aisey. banyak plak form nak kene isi. pastu siap nak personal detail lagi.. no.ic, address. wahh.. dah macam nak apply streamyx la pulaks........ha, ade sape2 ke yg penah terima cheque dari nuffnang nih? saje je.. kalau betul2 bleh side income.. bleh la aku teruskan niat untuk mendaftar..  tapi ku tahu, blog yg gempak dan selalu diziarahi  je yg bleh masyuk2 tu kan kan kan...  tak pe! tak cube mane nak tahu!

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2