: : kawan² yg awesome : :

Monday, December 12, 2011

mula berubah...

Yehaa....
Ni yang untungnya jadi orang Selangor.. Cuti gantian sempena Sultan of Selangor's Birthday.Jadi, orang dah senaraikan beberapa aktiviti yang terlintas di kepala otak ni...
  • Bowling
  • lepak mamak- meeting aktiviti tahunan BBQ
  • Putrajaya lepak kuaters/umah member... (cadang nak tido sana)
  • Jenjalan
  • men ice skating 
  • tengok Ombak rindu.. hek~!
  • window shopping - shah alam/sunway
  • swit swit anak dara orang

senarai bagai... yang menjadinya 2 je.. hahaha... aktiviti sebegini perlukan ramai teman dan PENEMAN... eceh~  dan dan je... ngegeh la syahiroo ni. (dalam bahasa Sarawak ngegeh ni = mengade, ngada-ngada, gedik) nyempat wat kelas bahasa....

Ho...last-last lepak umah layan anak buah lagi syiok!~



Lenny Nur Qasyrina
5.00 petang - teman dak kecik ni main sepak sepak bola... 
  
"Qasyrina come.. shoot the ball please...."
" no no... kick like that dear....dushh.." 
"carefull...."
 eceh... dengan budak kecik brani la kau nak speak² english kan...

Lain disuruh lain yang dia wat... photogenic letuwwww..



* awat jari jemari gua dah semakin malas nak hapdet ni? boleh korang perjelaskan?

- sekian -

63 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

syiok cuti ea..heheh..duk umh lg best..

Lea Isnawi said...

hari2 adalah cuti bagiku...

ngegeh tak uncle syiro ni,RIna?

muahaha

MiMiEy :) said...

cuti ni agak bosan bila tak jumpa kawan-kawan.

comel itu budak

aimi said...

jom r aku merealisasi kn kau punye list 2 =) bawa ank buah kau gak sb dy sgt chomel ok =)

Saddila said...

kemain betul dia merancang .

Nur Aischa said...

haha membuat list nya byk tp yg menajdi dua jea :D alolo comey sungguh nak buah syahiroo ^_^

fiezah91 said...

cuti duduk rumah lagi best. hehe :)

ehem, mana tau bahasa sarawak ni? hehe.pandai :)

~SaL IjOu~ said...

duh..sukanya nama tu..Qasyrina..meh nak cium sket~ ;p

umie naziera said...

comey la budax tuu

YOUsoF said...

Aktiviti dalam senarai tu memang syiok² belaka.. Ok la dapat buat 2 daripada 20.. kehkehkeh

Comel Qasyrina! Memang seronok dapat layan budak kecik kan, boleh berangan jadi bapak, ngegeh sekejap.. ;D

aleen aiden said...

ikut ice skating!!!!!bawak aku bawak aku!!!!

cimOt said...

omel omel omelnye dieww...

anamizu said...

Qasyrina comel! uncle syiroo buli tak??? =P






luv,
cik ana

Eyda Dania said...

ak mmg xcye r..klu ko g tgk ombak rindu..mau banjir selangor 2...hehehe.....

erkk!.....comeyy r budak 2..cm muke ak ckit2..hehehe..

dhiera said...

penat ok tunggu kamu update~ naseb tayang buda comel ni

Ct Aja said...

YES!!!! anda telah merajinkan diri anda untuk update kali ni...hiihihi, seronoknya duk selangor rini..ihihih

emy zulaiha said...

haha dan ke nak buat sume tue dlm 1 hr nie?haha eh btw cute sngt qasyrina tue ! :)

si robot comel said...

tang swiit menyewitt yang tak tahan tu,kehkeh

nur fatin amani said...

comel nyee budak tu !

Syahirah Suhaili said...

mne blaja bhasa sarawak nie?? kehkeh..syahiroo ngegeh sangat!
part aktiviti last..curang~ haha
btw,comel nye qasyrina..nak ciom2! :D

Ungu Violet said...

kehkehkeh...seb baik yg last tu tak jadik...hihi

layan anak buah pun bez gak..:)

merahitujambu said...

untung laa selangor cuti.=_=...


tidakkkkk.pujian mu tidak di terima..**kembang hidung...ekekeke

Rtp Farra Arisha said...

hehe, come to me come, qasyrina! she looks cute and very photogenic kid :)

DOMU-KON said...

jah, akak bukan nak wat jah jelez..tapi akak nie kan kan.. everyday is saturday.. hahaha.. jgn terasa.. misz Domu ase kamu kena p ngurut jari tul..biar ringan sikit jari nak menaip..

fierul said...

comel anak buah .. hehe
untung2 lau buat plan mjadi .
hehe stgh org uat plan tapi ta jln pon . hehehe

hanaahmad said...

comelnya anak buah. nama sedap!

RinsyaRyc said...

<----org sarawak tulen

kim heeruul said...

gua pon cuti gak.. hahhahaa....

Liyana Zahim said...

Nk suwit2 ank dara org las2 suwit2 ngan ank buah sndri je.. Hahah!

Tasha said...

alahai,comel betul~~~~

jge elok2! ^^

h A n Y S said...

Tengok oNGbak rindu? Takyah le..tak bes.. Heh heh..

Ninie said...

comel sungguh!

cik pha said...

alolololo comelnyoooo.muka dia sejibik time pa lisa kecik2 duluu chumeellllll!

myoliza said...

kalau nak cari geng bowling,,,jgn lupa ajak akak sekali,..hahaha,,leh laa akak jg ratu longkang ...ngeh ngeh ngeh...;D

YOUsoF said...

*Nak buat sticker design sendiri pun boleh Syahir, (pandai² je aku pendekkan nama kau) lagi unik. . ;D


Nak design sendiri boleh, nak aku design kan pun on je..

Aien Not Alien said...

melayan budak kecik memang aktiviti paling best...


dah lama tak update ek.. :)

My Life's Journey said...

alo lo comelnya ..eh kat sis .. si nak colik .. pakai peneman tido malam hihi :)

BENA said...

cantik name budak tomei2 nii . hee ;)

jom speaking2 dengan bena pulak jom !

HAI . come come dush2 the ball . hahaha ;)




# macehhhh tipsss tuu ;)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak comelnye die . suke suke . haha :)

Maicher said...

aku pun camtuh.
punya ah banyak benda plan. tapi yang jadik tak banyak pon. haizz.

untungla ada anak sedara~

acheeqa farhana said...

"swit swit anak dara org" pn tersenarai?haha..

btw, comey sgt2 lenny nur qasyrina..uncle buli qasyrina ea?hehe

Miz Novexx said...

cuti memang best nak buat semua tu, tapi part swit2 anak dara orang tu jaga jaga lah ye... kang tak pepasal terswit bini orang ^__^

say to easy=) said...

kim salam kat budak kecik tu.molek sungguh!

adwafarahin said...

comelnyeeeee peluk bola gitu!
ciom sket! :D

♥ p a a n i ♥ said...

weiii maen bowling tak ajak!! haha

nazirah said...

alOlO comelnye dak techik ni uhuk2

syahiroo. janganlah hilang mood menulis ok..

mgkn perlukan masa tu .. chaiyok2 ye :)

TiraPengemis said...

bdak itu sgt comey and pandai posing taw...hihihi...

MIMIE AIZA said...

aduhaiiii.. comeinya adik kecik tuuu

Juliet_iRa~" said...

g main ice skating kan sunway la tu!heee

skarang kerja sbg ape?wahh dlu pernah belajar nak jd cikgu ke?lepas tu nape xdpt?xfhm..huuuuu ;p

LAici KAng Ais said...

peh!!siap listing tuh

Zakaria's daughter said...

comellll lettewww. wink2

Amna.Qadeeja said...

motif bahsa sarawak? haha

ewah kemain suwit2 ank dara org kan

cute qasyrina. sangat ! ;)

Amoi MiyaSya said...

banyak nye xtvt ! aha , teringin nak g ice skating.

btw , comel je that baby :)

~Nana BamBam~ said...

hek !

sama la kito..sejak dumenjak nie makin malas dah nak menghapdet entri..apsal ek?

MaYa MustWany said...

jari nak kene katok tuh.hahah..

syafiqakarim said...

wa freee maaaaa

ILA HonEyBuNNy said...

ommbak rindu???heheh

comeiiinya si kecil neh..;)

fathiahRAIHANA said...

kecik2 dah pndai posing ayu gituu , hihihi .

CintaKhadijah said...

betol la tu... otak dah ketandusan idea nak update ape.. lastly, hapdet merapu2 je..eh, sblm ni ck x merapu ke? akekeke...:p

btw, qasyrina comey.. pinjam seminggu boleh? :p

Tyra Lullaby said...

comelnyeee anak buah. hee =)

budakijaupendek said...

singgah sini.
makin ensem nmpak anak sedara bro ? hehe

syakey said...

eh,syiok apa layan anak buah. boleh ketap ketap gigi geram. lepas tu cium depa banyak2 kali. comel!!

::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

comelnya anak buah ekau =)
pandai posing =)

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2