: : kawan² yg awesome : :

Sunday, December 18, 2011

Operasi .....

- ya! operasi mencari makwe diteruskan lagi.... kali ni di Hot Import Night (HIN) Stadium Melawati, Shah Alam.. Hup hup Horeyy!..... Hup hup Makwe!

- Oit syiroo..hang ingat, cari makwe tu SENANG?  macam cari sayur kat pasar? tempeleng kang...



ada cam iras Aaron aziz  sikit-sikit tak?  :P



 duit nuffnang korang banyak kan? x kira! 
birthday saya akan datang tolong hadiahkan saya kete ni..
pandai2 korang la ey.. saya tahu ada!





Harus ke posing sebegitu?


Maaf la.. picture model seksi yang nampak longkang...... gua dah delete! 

bak kata cik Adiela Syahirah "maksiat mata tu.." 
waa sebelum tu bukan main eksitet duk snap2 pic model tu..zzzZZzzzz..  


wahai cik adiela, saya dah delete kesemuanya..


-sekian-

64 comments:

Syahirah Suhaili said...

Dah delete kesemuanya? bagus! ahaha..ingat lagi ey pesan i..maksiat mata..jangan tengok! tutup mata..haha..

~Nana BamBam~ said...

huh, Aaron aziz la sangeeettttttttttttttt! :DDDD

umie naziera said...

hellow Aaron!!

~SaL IjOu~ said...

motip utama g pameran nengok kete ke nengok awek2 hot~ hehe ;p

Tasha said...

haron aziz~~~

kih3

dhiera said...

tang mana aaron aziz ni? hahaha

Ungu Violet said...

hamboi demand nak hadiah keta...wekkk...haha

budakijaupendek said...

kalo tinggi sikit sebijik dgn aaron la nnt. hehe

aimi said...

nk tgk awek 2... :P

kau x hbs2 usha awek.... =P

fathiahRAIHANA said...

nak cakap macam aaron ajis
tapi
tapi
tapi
tak baik lahhh bohonggg , hek3

aiNa yaZiD said...

hye aaron..! kehkehkeh...nk kete satuw blh..?

Ct Aja said...

boleh...hari 2 da nampak da kat mydin de jual kete ni...

DOMU-KON said...

oh my god.. ohmegeh..oh lala..

kacaknya!!!!!

kereta itu yer...

nak satu..

terima kasih..anda sungguh baik hati...

justin lover said...

nissan fairlady sgtlah menarik...nk 1
1 je..hehehe^^

teha said...

banyk laa kau punye aaron aziz ! hahaha !

♥ p a a n i ♥ said...

nak sain!

MaYa MustWany said...

hahah buku kat tangan yang terbaik tuh..hihih

Saddila said...

oohh ohsem . ehh wajib la posing mcm tu .

myoliza said...

wahh,..dh jd model kete yer,...syiroon aziz,...hahaha ;D

Nur Aischa said...

haha ada mcm aaron aziz ya? :D ada la sikit kan.. wah lawo lawo kereta nya haa, uish best best!

aleen aiden said...

kalau saye hadiahkan kete yg saiz 2inci je boleh?harap2 harganye xlebih 10hengget.keh3

mieza said...

syahir- t bzday ko ak hadiahkan kereta sorong je laaaa ea.
2 je yg ak mmpu stkt nii..
ak x kje lagi...hahahaha

Amna.Qadeeja said...

erk???
kbai

Jue said...

Tgk nama ko, aku ingat aweks td hihihi
Kmain ko punya bday wish. Nuffnang kitaorg rm50 pun x pnah cecah lg haha

Hanie_Dew said...

Haaa..yang mana iras aarib aziz??? Tak nampak pun.bila dekaaaat tgk can yusri la.

Liyana Zahim said...

Hahaha.. Yeke da dlte? Yo yo an je kan..

nuyui a.k.a miss YUI said...

ni 2 in 1 kan..ngeh2..

Juliet_iRa~" said...

smart kereta tu!

aaron aziz jr ke?;p

APi said...

owh..
anda lagi retis nampaknya..

Eyda Dania said...

model ketot...hahahaha...

syakey said...

cari makwe ke cari model duduk tepi kete ni haaa. haha

Ain Zulaikha said...

yaaaa mari lah kita bersama2 kumpul duit belikan syahiroo kereta idaman.. hahahaha

YOUsoF said...

Cari makwe mungkin senang, nak TACKLE makwe tu yang mungkin susah! ;D

Aku buatkan sticekr kereta boleh la.. Amacam jadi kah sticker tu hari? hehe

Delete semua gambar macam tu adalah jalan yang terbaik wahai kawan! huhu


*Bisnes baju tu kawan aku yang punya. Memang kacak² kemeja dia..

ILA HonEyBuNNy said...

hahhahah..pengsan jap tgk aaron..kekekkek

fyza said...

wahh aaron aziz gitu .. HAHAH

LAici KAng Ais said...
This comment has been removed by the author.
LAici KAng Ais said...

guwa tumpang lu bro. haha

sUe UnniE;) said...

tolong la...~
tolong jgn fitnah aaron aziz..~


hahaha

hanaahmad said...

kacak bergaya. :)

Lola said...

cool gle semua kereta tu!

merahitujambu said...

eceh..kemain ehh bergambar dgn keta baru..XD

LidiaSuraya said...

soooo sopan model kereta nie... :)

Aien Not Alien said...

wahhh...kacaknya kereta.. hehe


betul...maksiat mata... :)


kenapa asal model kereta je nak kena yang tak cukup kain?? pelaris agaknya..hmmm

YOUsoF said...

Bagus idea kau tu, tapi biasanya diaorang dah ada designer or tempat sendiri nak custome stiicker sendiri. Sekarang ni aku selesa dengan kawan² dekat je dulu..

Kau kalau jadi roger je.

konde said...

WOW best gileer... nih kereta

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

MiMiEy :) said...

amboi, hadiah nak yg mahal2 je bro ni

Cik Jannah said...

ohsem ! sukanya tgk keteeeee tu.

Syahirah Suhaili said...

amboi..hadiah dah mcm minta dgn anak pmilik bisnez balak..haha

eyh..beminat ke dgn buku hlovate? kata xsuka baca :P

kim heeruul said...

dalam mimpi je la bro. hahah

Cinta Misteri said...

hadiah gambar kereta boleh??

ainaa afiqah said...

amboi nak adiah yang'murah' lah sangat kan ..memang mampu nak bagi ..heee :)

btw nice blog ..singgah & follow terus ha !

say to easy=) said...

hye aaron.nak sign!bahahaha

fiezah91 said...

hahaha. bertuah kalau dapat kereta untuk hadiah birthday wei.kehkehkeh

Juliet_iRa~" said...

hee..ciku sdp kan??

mmg xpuas kalo sebiji je..kalo sjuk2 lagi sedap..:)

hye aaron ahmad!;p

Rtp Farra Arisha said...

looks cool!

siti kektus said...

aaron lah sangat. hehe :p

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhhh ... kacak!! Pangg!! tak leh bising .. merajuk en.abah karang hihi.


Tak pe .. 2 2 sama hensem.. hah, betul la ..mata sya tu ada iras aaron aziz la ..

emy zulaiha said...

eleh demand lak nak kete kan die.haha :) emy pon ade pose hebat kat kete jugak! werkk :p haha

anamizu kaito said...

perhhh! kete cun siot! besday guwa mahu kete sebegitu jugak.. xkire!





*ce tekan ce tekan will be back =P






luv,
cik ana

acheeqa farhana said...

hai aaron aziz..hahaha..

btw, duit akaun nuffnang sy bru jejak singget..air secawan pon tak lps..cmne nak hdiahkan kereta..:p

semutsengal said...

wooo,

nissan GTR,

onie said...

nak kete tu eh? p beli sendiri :P

c i k a n a said...

nice pic~
hehe =p

::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

wahh kreta,gila cantik..dri beli kat ko syahiroo baik bli kat aku..hakhakhak :P

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2