: : kawan² yg awesome : :

Friday, December 23, 2011

busy shooting..

Der.. kau tengok der.. boleh dikatakan seminggu sekali gua hapdet kan? kenapa?


Berbalik kepada tajuk entri.. "gua busy shooting..." bukan menembak der..berlakon.
Semalam selesai segala promosi Ombak Rindu. Watak hariz tu betul-betul mencabar kredibiliti gua sebagai pelakon sambilan... hmm.... lupakan!  so kali ni gua cukup teruja kerana untuk pertama kalinya gua mendapat watak budak-budak untuk iklan pendek ni..  T.T


korang layankan je la ey... Zaas.....





Cute tak saya?
suka? 
kalau suka, komen la entri ni.. ngegehhh~ :P
Jangan kata korang dah tengok! sila pura-pura untuk sedapkan hatiku... 

satu lagi entri dikala bosan..
sekian




kredit to kak myoliza gua tu...

45 comments:

Saddila said...

serious budak tu comel . tangan dia comel .
kesian ayah dia , budak tu tak mahu peluk . kahkahkah

*mcm header .. COMEL :)

umie naziera said...

adoii..xpayah la shooting berlakun,biar saya shoot awak la senag..hahah

teha said...

hahaha ! kiut gilee kot !

zety_panda said...

tertarik dgn diari diet anda... trima ksih ats pkongsian..=)

aimi said...

wayang jom =)

ahhahahhahahhaha

Syahirah Suhaili said...

siyez cute..geram je tengok..hehe..comel mcm header u..tp xsure la secomel u ke x :p

mieza said...

ceh ko syahir.. naka pegang watak hariz je..
x agak2.. perasan la dy nii
haha

~Nana BamBam~ said...

salam

derrr, why erk?

why you semakin rendah dari sebelom nih ? minum apa ?

apakahhhhh?



hahahahhaaa :P

cute derrr..cuteeeeee! ^_^




k baiii..wassalamm.

emy zulaiha said...

wah comelnye budak kecik tue..emy tak tgk lagi video nie tapi komen siap2 sebab nak jage hati awk.haha sweet an emy? haha

si robot comel said...

alolo tomeiinyaaaaa,kitewww sukewww

sUe UnniE;) said...

nak cakap gak..

da tgk..

BENA said...

comeyyyyyyyyyy wehhh video budak tuuu . ololololo . hehehe ;)





# PB memang mahal . sebab kualiy bagus kan . hee ;)

fathiahRAIHANA said...

oOOOooOooo busy shooting ehh
(ha'aa layan aje laa.. kesian. hek3)


comel la budak tuu^^
nmpak sgt brusahaa, hihi.

anamizu kaito said...

kiut gile tgn bdak kecik nih!
kecian ayah die...tp ok la sbb
ayahnye melayankan je..hehe =P






luv,
cik ana

YOUsoF said...

Tak sia² aku tolak watak Haris tu pada kau. Syabas Syahiroo!


Kau memang nampak super duper comel dalam iklan tu. Ntah bila aku nak ada iklan sendiri macam ni..

Nur Aischa said...

mmg comel oh! hahah cuteee XD kesina dia buat apa smua tak menjadi..

acheeqa farhana said...

WAHHH...ad bakat...cmne makover smpi leh jadi comel cmtu erk?hahaha :0

syasyajohan said...

comel lahh kudds
btw, nak buat iklan volksagen passat punye pasal.
kat sane 20k sini beratus-.-

LAici KAng Ais said...

volkswagen sebijik

cik pha said...

orang tengah berjinak jinak nak jadi retissss hahahha

MaYa MustWany said...

okla tuh syah,sekali seminggu.jangan sebulan sekali.hihihi

semutsengal said...

budak tu kiut, kau tak..



lalalalalala.

TiraPengemis said...

dear........cute sgt...hhihihihi

CintaKhadijah said...

perghh..mati2 ingt shooting betol2.. =="

ok. ck x tgk lg. *jage hati,jage hati.* kehkehkeh..

iszieylyanziy said...

aloh,,comel!!!!!

Ninie said...

Hahaha....lawak gila! Tiap kali dia wat tgn gitu benda x idup..pastu dia wat2 frust...hahaha.

onie said...

ko ke tu? alahaiiii,aku dah tengok la,kbai :P

~SaL IjOu~ said...

tingin nak negok muka budak tu..harus comey gile..hehe~

Eyda Dania said...

comeyynye cm ak je...tp mmg sesuai ngn ko..sbb ko pendek..haha..

MiMiEy :) said...

lah, bro ke haris tu ? patut mcam kenal.kahkahkah.

hahaha, comel je bdk tu. lawak2

ILA HonEyBuNNy said...

okeh...terlebih kiut miut...hehehhe

DOMU-KON said...

sengal betul.. kata hari nak aktif blogging...ohmegeh,,

aleen aiden said...

setuju dengan komen semutsengal.

ok dah,xde ape nak dtambah lagi.hak2

syahirooAhmad said...

hAHAHAH.. jeleeeeeeeshh!

budakijaupendek said...

hahaha
hamboi, sama la..
sama cute! ngehehehe ~

Ungu Violet said...

kehkehkeh...lawak la budak tuh..

kiut jek..sejibik ngan budak kt atas tuh...hihi

iszieylyanziy said...

hakhak,,,cute miut,,haha

YOUsoF said...

Aku pulak setuju dengan komen aleen aiden. Tak nak tambah apa² lagi. ;D

nurul diana said...

hahah , bdak tu cute giler btw follow blog ni :)

Liyana Zahim said...

bz lg ke yobb? huhuhu..

DOMU-KON said...

nak emel..misz domu nak privte blog..so nak invite reader la..

Cik Jannah said...

takleh tfk g vc tu. ine lembab.

dhiera said...

tp memang tak dapat tengok. ofis block utube. cane?

Fara E's said...

siottt , haha , tp comell !

Aien Not Alien said...

comel awak syahirooo...


ehh...awak ke? huhu...

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2