: : kawan² yg awesome : :

Thursday, December 8, 2011

Awan Nano 3

Assalammualaikum..
 Hohoho.. hampir seminggu lebih tak hapdet kan. rindu saya? kompem....  haha :P

Pembikinan Awan nano kali ni agak rumit sedikit memandangkan gua ni alah kepada situasi yang berhayun/bergelora. Symptom yang sering berlaku apabila gua menaiki kapal laut/bot/feri, turun or manaiki bukit (genting), membaca didalam kenderaan 

DAN menaiki kapal terbang.. Waaa Pening  ~.~"

Habis semua jadi spoil. Nasib la siapa yang dapat gua nanti, kompem honeymoon dekat-dekat je.. rugi-rugi.. x dapat la merasa panjat  "Eiffel Tower".. ish ish ish... 
(gila perasan

biar gambar yang bercerita..


cam biasa.. awan nano negeri KEDAH..




kursus santai gitu.. langkawi mmg lokasi yg strategik ! kursus + shoping!
dalam kelas tak leh focus! otak dah set "mangkuk casserole Pyrex dan cokelat kisses"  waaaa....  


cokelat cokelat gak.. diet tetap control beb! sikit-sikit sudah... eceh.. 
padahal melantak udang tak hengat dunia...


Sebelum balik.. snap-snap pe yg patot..


Ohsem Island..
Siapa la orang pertama yang jumpa pulau ni ey?

Geng bas sekolah... versi atas air.

waahh ... jeles.. bot mereka sangat laju...

rugi coz terlepas peluang follow member pi Pameran LIMA 2011.. 
uwaaaaaaaaaaaa :(


sekian 
Mood: Kembali aktif berblogging!

39 comments:

Lea Isnawi said...

1st komen!

Lea Isnawi said...

baru nak kasi komen real. hehe


wahhh..bestnya g kursus
sambil kursus, sambil makan angin sambil shopping

jeles3

cheqwa said...

ADUUH,saya orang kedah pon tak penah sampai langkawi. SADIS KAN =.= ... rindu? tak, hindu je :p

aiNa yaZiD said...

peh terbaik~!! =)

Saddila said...

laaaa . jalan2 sambil kursus . jelous ni ada cekelat tu . SODAP :)

#terasa rindu -__- haha

Fabulous Me said...

Takajuit tgk gambor! Office attire tapi naik boat ataih ayaq. Ohhh kursus rupanya. Btw naissss

Syahirah Suhaili said...

nak jugak cokelat kisses! ahaha..eyh..i plak berangan nak honeymoon kat paris :D

Eyda Dania said...

ptt r menyepi je kn..rpe2nye g kursus...weii..ne coklat yg ak order..pat r pos kt ak..=)

MaYa MustWany said...

waaa sudah kembali..hahaha..jom3 jogging blog

~SaL IjOu~ said...

patutle lama menghilang~ ;p
ahah..kursus = mkn free..hehe

hanaahmad said...

aku ingat kau yang paling kecik, sekali ada yang lagi kecik. comel!

fiezah91 said...

best lak kursus tu. mcm bercuti je. haha..

pstt nak sikit coklat wei. haha

DOMU-KON said...

kursus kahwin ke bang oiii? hahha..grau je no..

cik violet said...

bestnye melencong smbil bkursus

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu dia..syioknya..

lama x p langkawi..

MiMiEy :) said...

amboi bestnye bercuti

p/s: lawa kasut ?

Nur Aischa said...

wahh bestnya dpt pergi langkawai, aisyah tak pernah pergi sana. teringin aih :(

Mya said...

baru2 ni pergi langkawi, langit kat sana cantik=) memang nanolah! =p

umie naziera said...

seghonoklaa hang p kedah

Nur Saina (AntooUngu) said...

pegi langkawi tak ajk....wuuuuu

Tasha said...

untunglah dpt jalan2...

jeles -.-

miszfazierra said...

wahhh bestnyeee *cemburu

♥ p a a n i ♥ said...

cokelat kisses wajib kot! untuk aku xde?

YOUsoF said...

Aku pun jenis pening kepala kalau membaca dalam kendraan bergerak, tapi aku tak perasan sangat... kot. kehkehkeh


Aku tak pernah sampai Langkawi lagi dan aku agak jeles, tengok LIMA pun dalam ppaper je..

YOUsoF said...

*Lupa nak taip "Selamat kembali Syahiroo!"

;D

~Nana BamBam~ said...

tuh diaaaa......

mana ole2 gueeee ?

Amna.Qadeeja said...

wehh nak naik effeil tower !

coklat tuk aku mane? :D

teha said...

nakk cokelat !

ILA HonEyBuNNy said...

cantik la gambar2...

nak cokelat jugak..hehheheh

Ungu Violet said...

paling bez gi kursus ialah makan free kat otel..yey..hihi

LAici KAng Ais said...

ohsem tul pulau tuh

JHaZKiTaRo said...

cantik2.. salam kenal.. kalau nak baca my experience travel ke 46 buah negara, sila2 la singgah my blog (Aku Sebutir Pasir).. :)

Miss A said...

heheh,saye pun bru je nak active berblogging after seminggu tak hapdet blog. :P

Ct Aja said...

akak pon!!!!!!!!!! hihihi

Liyana Zahim said...

Jike anda peningkan ank kayuh sahajelah beskal.. Muahahahaha!

Ninie said...

Mana cokelat????

anamizu said...

guwa pon pening kepala kalo membaca dlm kenderaan bergerak..nak muntah rasa..hahaha

wo! welkem back syiroo!

mana cokelat guwa mana????? arhh!






luv,
cik ana

syakey said...

xpayah honeymoon pariss sgt lahhh kan. rumahh sudah. haha

::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

kita tak pernah smpai langkawi..hukhukhuk

*nma ja ddk kedah=;="

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2