: : kawan² yg awesome : :

Thursday, November 24, 2011

Terima kasih semua..

Assalammualaikum.

Yo yo Wasup!  everday i'm shuffling....

Waa, im back! im tired... im tired...

seminggu lebih saya berada di Kota Gelora Bong Karno, Indonesia bagi misi mengekalkan pingat emas negara bagi acara Mengurat cewek-cewek yang ganteng disana.. sungguh mengecewakan, sorang pun tak dapat.. -.-"       
- alasan lambat update  

Ha, entri kali ni saya nak share ngan korang, insan-insan yang super duper ohsem yang telah menge"tag saya dalam entri-entri mereka...  Ops~ sebelum tu...  untuk full entri klik pada setiap perkataan »» Entri «« 


mereka adalah...



pakar flash player.... gua minat tul blog dia ni..
»»  Entri  ««



umie, budak sarawak yang.......gila-gila
»»  Entri  ««



cik adiela yang.. ehem-ehem.. 
»»  Entri  ««




Soal diet, tanya la pada yang pakar...kak myoliza
»»  Entri  ««



Doodle dihujung jari...
»»  Entri  ««
tag tag soalan...
Marliyana MK »»  Entri  
Aimi »»  Entri  
Mieza »» Entri 
Nanasuicide »» Entri
Aina »» Entri
Nisa 

Halamakkkk, ada ramai lagi.. tapi orang tak ingat...siyes! tolong ingatkan, kalau ada orang tambah lagi...

dan tak lupa juga  kepada kengkawan blogger yang lain samada menyokong, mengomen dan menjadi followers blog saya  ini dari awal hingga kini... tanpa korang siapa la syahiroo.blogspot.com ini.. :)


thank yu so muchhh friends..

sekian...
blogwalking time!

42 comments:

Umie Artoqiemie said...

sentapp nama aku salah eja.. haha.

nuyui a.k.a miss YUI said...

ur welcome~ <-- erk,tetiba kan??

Syahirah Suhaili said...

cik adiela yang ehem2? haha..
wiiee..femes nye la u kan..sana sini org promote..hekhek :D

fiezah91 said...

wah wah.sana sini orang tag dia. banyak peminat rupanya dia ni.ekeke :P

umie naziera said...

waaahh..rajin dyer blogwalking

ekabukanmakcikkau. said...

cik adiela yang cantik menawan ke kau nak tulis sebenonye? hahhaa

Juliet_iRa~" said...

wahh br prasan dlu n skarang mmg berbeza ea..

mmg diet habis la ea..

selamat ber blogwalking..:d

Eyda Dania said...

ceh!..wt ucapan..cm menang awards je..haha..pe2 pun..welcome abgku!..tanpa abg...adkmu pun xde..haha..(btul ke ayt ak ni..hehe..)

myoliza said...

wink!wink!
selamat berdiet,...obesiti sifar utk semua.;D

~Nana BamBam~ said...

sama2..itu sikit je der... blom lagik yang kuasa 3 lagi..haha :D

~SaL IjOu~ said...

ewah..pemesnye die~ ;)

Shaherah said...

amboi amboi amboi...... hahahhahahah..

Tasha said...

wah2,femes la dia...^^

merahitujambu said...

di kelilingi awek blogger=p

mieza said...

waaaaaa. semua permpuan kot yg tag si syhir ni..

Saddila said...

perghh bangga dengan idola dila ni :))

Aien Not Alien said...

wahhh...ramai tag dia.. popular gitu...hehehe..

blogger peramah memang diminati ramai orang..hehehe...

nazirah said...

owh pttla lame tak nampk g lawan dalam sukan sea upenye ngeeee.. eh eh best ek ramai peminat huhu

Lea Isnawi said...

amboi ramai cewek.

Nur Aischa said...

ohh rupanya mengorat cewek kat sana :D eh eh setazah umie pun ada la xD

Ct Aja said...

phewitt... glamour gitew...kikiki...

Marliyana Mk said...

fuhlamakkkk...dah hot setappp..famous skrggg :)

hahha..tenkiuuuu :D

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wah glamer tu . ehhe

ramai peminat . hehe :)

aimi said...

xlarat nk bce.. tgk gmbr je.. mate wa rabak x tdo =(

MaYa MustWany said...

sama2..hihii

kim heeruul said...

perhh..semakin top la lu yerk..

zureen said...

ehhh... blog saye lah! hahah~

TiraPengemis said...

untung laaaaaaaaa...

blog-tips-kurus said...

uuuuuu... femes!

semutsengal said...

samasama.

Ungu Violet said...

whoaa...bez ar...glemer yu...hikhik

Juliet_iRa~" said...

cik adiela y ehem2..

skandal nmpak..

kehkehkeh

yen(toka ziizokukuto) said...

aku datang bawak yuna nii :) heheheh

ILA HonEyBuNNy said...

wakkakakkaka...
okeh....sama2 kasih...ehheheh

RinsyaRyc said...

manyak nyeeee..!


<====pun budak sarawak. hehehe...

♥ p a a n i ♥ said...

lalat tu kiutz!!!!!!!!!!!!!

cik wanie Lovela (CWL) said...

hik2.temu dah ramah2

syakey said...

pemesss benorrr. XD

YOUsoF said...

Walaupun nama aku tak tersenarai, aku tetap nak ucap terima kasih kembali dekat kau.. ;D


Besar kan Stadium Bung Karno....

misspurple said...

phewiiittt cm ad nma nisa je..heheh :)
kita kan kwan,kena la saling mnyokong kan ? =')
p/s : majulah sukan utk kurus *ttbe jeph* haha

misspurple said...

phewiiittt cm ad nma nisa je..heheh :)
kita kan kwan,kena la saling mnyokong kan ? =')
p/s : majulah sukan utk kurus *ttbe jeph* haha

aiNa yaZiD said...

woah~! nama i ada... huhuhu..happy blogging frenz. terus hasilkan entry yang superb keh. (^^,)

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2