: : kawan² yg awesome : :

Thursday, November 3, 2011

sedikit ciri idaman...

Otobots! transfrom!!!! jucicucicukcicuk (bunyi transfromers bertukar..) <-- Kau kenapa , sakit -.-?


eh tak tak tak.. Orang saje je wat munyik-munyik gitu... kan nak Raya Haji. kene la hepi.. x kan tak boleh kot. abang ni pon..nak menyinga je!


Memang tak boleh!!


Ye la orang tak wat jucicucicukcicuk lagi... :) sori ye bang.. <-- baik kan saya... menghormati orang lebih tua.. ciri-ciri somi idaman... ha try korang  tanya mak-mak korang tu, mane tahu kot-kot ada yang berkenan nak jadikan saya bakal menantu dia.. lantas somi kepada korang..  mUahahah..  - parah parah... 


 Haa.. ni la specis abang tu... Singa !!! 
Kalau singa - menyinga..
Kalau anjing - menganjing..
Kalau kucing- Mengunying??
zZzzzzz...

seni contengan spontan yangg tak berapa nak menjadi..
*saya mmg minat melukis tetapi idea tara! blank!
so google idea kat memane/internet then lukis semula.. 
suka tengok lukisan dari kak tini hotfm.. 


Ini pula seni membuli..
budak nakal harus dihukum! 
kasi kurung dalam grill..  tolak pintu tu kuat-kuat!...rasakan! lalala.. 


Kau ni kenapa? suka sangat menyakat orang? 

alaa, dia ni lagi.... budak tu anak buah saya la.. sukahati saya r.. go sleep la! 
syuh syuh! 


sakat-menyakat memang kerjaya saya.. Nak jadi mangsa seterusnya?••• tata..

sekian.
*satu lagi entri dikala bosan....





44 comments:

fathiahRAIHANA said...

Wahh serius spesis berseni gila tang seni membuli tu . hik3 .
eh tangan tu nice la ^^ cuma khat tu lehh betulkan lg :)

umie naziera said...

kita buli balik..yaaa!!

Nia Ridzwan said...

pergh berseni! cantik lah tangan tu. nia ni kagum sikit tngk lelaki berseni ni.

Lea Isnawi said...

kesian kat budakkk

hiyarrrkkk Supermak datang menbantu

keh keh keh

**::CIKNUURUL::** said...

err,cntik la lkisan tgn tu,.seni,.hehe,.

ehem!,.CN pon suke nyakat org tau!<.ahahaha,.padan,.

Eyda Dania said...

kowg2...eyda nk ngadu..eyda pun kne buli gk ngn syahir..jahat!!..=.=

Liyana Zahim said...

lau kucing mengucingla! bru tol... hahahah~

aiNa yaZiD said...

woah tangan emas ni..~! huhuhu.. hep2.. takmo buli2. nanti den piat telinga karang. =P

Syahirah Suhaili said...

comel kucing..hehe..weh2..nakal tau buli budak..haha..kesian dia..aisy ke? :D

c i k a n a said...

adohai..cian si bdk kck tuh..ee,xbaik tau nyakat dia..hehehe =p

miszfazierra said...

PAKCIK YG KIJAM !

yuyueyuliana said...

kalau kucin, mengembek la. -.-

kejam nye , ketuk kang. heheh

Ct Aja said...

ini ke budak yang cintan cintun ritu..hihihi

syahirooAhmad said...

ha ah. lupa nak bagitahu. yang ni aisy yang cintun cintun tu....

ala korang nih.. takkan la saya sekejam tu...gurau je.. cube click/besarkan pic tu.. dia tersenyum kan... :)

si robot comel said...

kalau harimau mengaum,hehe.

kirim salam kat budak tu tau.

kim heeruul said...

kesian budak tu..haha

Saddila said...

woii kejam gila bang .
dasaaat . dasaat . melalak la budak tu nanti .
haishhh -__-

Tasha said...

pacik syiroo jaat... :P

sUe UnniE;) said...

bile ko nak lukis aku?haha..

jeles ank sdara ko mua duk situ. seryes jeles. huh.

kucing menguncing..
syahiroo mashiroo..
bole tak?
haha

bella luna said...

mesti budak tu berharap die cepat2 besar, nanti dapat la balas dendam balik,.jaga2 la ko pacik syahiroo,hehe.

Edy Fee said...

menyinga tiket hbis nak balik raya kot.heheh ku 1st time nak raya kat perantauan ni.ehh

acheeqa farhana said...

wah..cntiknye lukisan...
ada bakat :)

Aien Not Alien said...

sungguh berseni la...huhuhu...


syahirooAhmad : nak tengok :

Dashboard -> Stats -> Posts -> All Time....nanti keluar la semua Pageview..


Kalau keywords : login Nuffnang -> Analytics -> Keywords then select *Period = Today / This Week / Last Week / Last Month.

cik wanie Lovela (CWL) said...

budak tu ..hheheh cian

hanaahmad said...

hang memang berbakat habis dalam seni membuli tuh. aku kagum. keh3

asfira aminuddin said...

kamu kejam weyh. tak kesian ke tgk budak tu terkurung camtu. haha. ala lepas ni try la lukis kartun kartun skit. nak tgk!

cik pha said...

kawan.takde ide nak lukis ape ker..ape pendapt kau kalau kau lukis aku..? tp kau kena bagi free heheh pe pendapt kau wahai kawan y budiman

ILA HonEyBuNNy said...

hahhahah....xbek betoii la duk menyakat org neh...ekkekke

seni nohhh......;-)

aleen aiden said...

meh cni nak sakat balik.keh3

MiMiEy :) said...

memang pembuli handalan.
kejam siott.
hahaha

nak hantar adik kat pokcik lah.
ahahaha

yen(toka ziizokukuto) said...

bro,,seronok buli budak yer,,nak join wei,,haha

BlueiceButterfly said...

~berbakat la tue..praktis lg hehe :P

Small Dolphin said...

sampai hati awak buli saya! T_T

HAHA :P

semutsengal said...

tak baik kau buli orang, nnt cikgu displin rotan. Sakit.

anamizu said...

jahat gila ko..ko betol2 tolak pintu tu kuat2 ke weh????





luv,
cik ana

~Nana BamBam~ said...

eyy apadaaa mengunying , pat0tnye mengucinggg...APTB!! :p

MaYa MustWany said...

cantik tuh tangan..ehh..silap..cantik tuh lukisan.hihihih..

err kesian la pulak tengok pic last.

fiezah91 said...

contengan spontan pun menjadi apa. kalau prektis lagik ni mesti cun. hehe

YOUsoF said...

Jucicucicukcicuk (bunyi err)..

Kau try pilih 1 topik, then kau lukis, explain sikit buat macm 1 cerita. Ok kot. (kami tunggu) heheh


Aku tak pernah hukum anak buah aku sebegitu rupa, adakah aku ada ciri² suami idaman?







Jucicucicukcicuk (masih juga berbunyi).. Orang saje je.. HAHA

YOUsoF said...

*Pelekat kereta boleh je nak buat. Apa size bro? (bersemangat) ;D

Ezad Skytech said...

haha...kucing = mengunying...?? apa ke pelik bunyinya tu...kah3~

huuhhh...ni pembuli besar ni..HAHAA...

MIMIE AIZA said...

lama x masuk sini.. hari tu nak masuk tp pakcik punya entri penuh dgn gamba2 katon. loading lambat sangat. biasalaa. dok jauh.. eheehehe

aimie amalina said...

kekeke
org lidi pon x mampu nak lukis
pe tah lagi tangan dengan urat2 tu
hahahhaaha

adoiii
orag laki mang suke nyakat ye
hehehe

selamat hari raya haji!=]

syirah rasid said...

hahahaha! kojammmmm

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2