: : kawan² yg awesome : :

Sunday, November 27, 2011

Awan Nano 2

Selamat pagi semua... :)


Pagi hujung minggu ni cam biasa, aktiviti memecah lemak... so tadi timbang 67.5 kg, hope lepas ni turun lagi. YeHoOO..... 



Awan nano yang setia menemani pagi saya...


Kayuh laju laju, sampai pohon sena, apa dalam baju, sekuntum bunga cinta.. ecehh..



Kampung yang dikelilingi bandar.
(Shah Alam, Setia Alam, Puncak Alam, Alam Perdana, Puncak Perdana,  Alam Budiman)
awat semua nama nak AlamApa pun still natural...

sebelum balik, singgah cari breakfast sat..



nak jugak snap pix tunjuk langit.. hahha.. 



" Hilangkan beban kecapi Impian "
- sekian -
========================================================
* awak, awak dan awak semua , 
cuti weekend ni banyak aktiviti yang perlu dilakukan, masa mengadap pc ni pun agak terhad.
nanti da free gua singgah blog korang ey.. terpaksa slow-slow  :)
 ========================================================



78 comments:

Lea Isnawi said...

x ajak pun g berbeskal sesama =(

eh apa dalam plastik tu

heeee

onie said...

eh duk mana?puncak alam?alam budiman?puncak perdana? ekekekeke... onie duk puncak alam (tak tanya pon kan,ekekeke)



salam maal hijrah :)

Saddila said...

membawa pulang nasi lemak ke ? haha

good luck dlm proses mengetuffkan badan bang :)

say to easy=) said...

dah mcm model v.klip awan nano dah...nanonanonanonano

aimi said...

dh alang2 kayuh cmpi puncak perdana... xreti2 nka bg salam kt aku kew =P

Syahirah Suhaili said...

haha..pandai nye u modified lagu buai laju2 tu..haha..breakfast sorang2 je ke..xajak kte pon.. :)

Nur Aischa said...

kayuh lagi dan kayuh ya, usaha tangga kejayaan!

dah lama tk naik beskal.. :(

Eyda Dania said...

pas berbasikal...beli brakfast berbeg2....cmne nk kurus 2..haha...

umie naziera said...

bekfest dye bnyaknyerr

Miss A said...

ahahah,pengaruh hafiz AF7 byk ni.awan bernano2 :P

cik pha said...

aku lama dah tak kayuh basikal weyh!

MiMiEy :) said...

comel lah. ahahaha

MaYa MustWany said...

aikk breakfast macam roti canai je..hihi..1km=1keping roti.hihih..

Tasha said...

nk jugak naek beskal~~~~~

mieza said...

mcm something je ngn lirik lagu tu..
rasenye ape dlm baju, sekuntum bunga cina.
ko memg saje je nak tukar jadik sekuntum bunga cinta kan syahir?
gatal gak aihhh..
haha

~Nana BamBam~ said...

sempat beganbo naik basikal ek....

kalau laaaah..ishhhhh...

semoga impian tercapai..chayok2 beb...waadakasisemangatsamalu! :D

~Nana BamBam~ said...

*bergambo

sory typo plak

dhiera said...

bagaimana hasil hari ni? tinggal kat mane? kg melayu subang? cerakah?

Amoi MiyaSya said...

i like the scenery :D nice. btw, dah lama tak naik beskal :D

anamizu said...

kat felda guwa skg bdk2 sibuk maen beskal fixie yg kaler2 tuh.. nk men gak la nti konfem bleh kurus gak! pstu bleh dating sesame ye abg syiro :P




*maaf lama x BW..skrin lappy guwa crack :((


luv,
cik ana

~SaL IjOu~ said...

ohoh..da berzaman x nek beskal..rindu amat!~

Amna.Qadeeja said...

eceh posing nak kacak je kan? heh

syakey said...

aku rasa, ko sorang je lelaki yang obses dgn berat bdn. kalah pompuannn tau dak. haha

Ungu Violet said...

dah encem dah tuu...hihi

syafiqakarim said...

hr selala tu ingat nak pegi bukit cerakah.tp tade kawan
arghh!!!

Aien Not Alien said...

pernah menghuni shah alam satu ketika dahulu....hihi

Aien Not Alien said...

Salam Maal Hijrah SyahirooAhmad :)

miszfazierra said...

seronok le teww naik basikal sorang2

#ayat jeles :p

Cik Jannah said...

waa. rindu seh nak naik beskat.

DOMU-KON said...

uncle: uncle sebenar tinggal katne..? ritu..Masha Allah pergi Meru,klang..susah nya nak cari makan.. misz Domu pernah ke puncak perdana malah menjadi penduduk disitu selama 2 tahun.. dan skrg masih tinggal di kwsan yang ber "alam"...

Asyila Zainuddin said...

aku suke tagline hilangkan beban kecapi impian tu.. haha..

♥ p a a n i ♥ said...

hehehe weh baguslahh..lepas ni kompem turun lg tu

Hana Soffelia said...

Eceh.. buang lemak, menternak lemak semula. Banyak bang bli mkanan. haha

merahitujambu said...

lama x kayuh beskal..=_=..lau dpt mesti kelongkang

cik pha said...

syahiroo aku tag kau ni!

http://sayabudakbejurus.blogspot.com/2011/11/bila-terbaca.html

ღ Nurrul said...

shook nye naik bike ! ! 1 nurrul dah lama tak naik tau...

Ct Aja said...

wah tabik dgn usaha hero kita ni...hihihi..teruskan usaha...

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

dah lama tak nek basikal . nak menompang bole . hehe :)

BENA said...

Syahiroooo syahiroooo . cepat ajar bena diet cepatttt . heee ;)



bena selalu naek basikal dalam rumah . tak gerak2. kayuh dah laju. hehehehe ;)

ILA HonEyBuNNy said...

bz bersenam eh..ehheheh

ammmboiii beli brekfes apa tu...hehehhehe

sUe UnniE;) said...

tolong kayuh basikal utk aku skali eh. saiz jeans aku naik lagi..haha~

nuyui a.k.a miss YUI said...

ala..nak gak berbeskal..jom2..

acheeqa farhana said...

wahhh..seronoknya berbasikal..lain kali nk ikot boleh?hehe..

btw,mmg elok kan kalau kita mngamalkan senaman mcm berbasikal ni..salah stu cara terbaik nk kurangkn berat badan..dan y paling penting, tubuh badan sihat..

nk jugak exercise la psni..hikhik

nazirah said...

awak.. awak duk mane ek.. setia alam ke.. dah dkt da tu ngan rumah saya.. awak kuruskan badan nek beskal je ke awak ??

Fadzli Amir said...

Salam kenal....
suke tengok gambo ko kat tepi tu, bagi aku motivasi nak kurus...hehehehe

YOUsoF said...

Semoga berat kau semakin turun, bolehlah terus menikmati keindahan alam dengan hati yang senang. ;D

My Life's Journey said...

Nak ikut naik basikal ..mesti best kalau dapat tumpang hihi

wahhh taniah sya .. tak de berat sangat tu ..msh ideal lagi tau .. mesti mkn kacak syahiroo nanti ..piwetttttttttttttt

El-Janna said...

wahh bestnya.. nk kurus je..

Rtp Farra Arisha said...

berbasikal pun merupakan salah suatu aktiviti yang mencergaskan badan okey! hehe. keep on cycling!

CintaKhadijah said...

hebat ambik gambar sambil berbeskal. hekhekhek..

suke la pic no2. bile tgk boleh feeling nek beskal kat sini. haha..

btw, go go syahiroo! teruskan usaha! ^^,

si robot comel said...

wa suka berbasikal,tapi basikal wa dah rosak,grr.

go go caiyok!

rozeeta rashid said...

wahh rajin ye berbasikal. hehe.

fierul said...

wahhh semoga bjaya ye ..
naik beskal ? nk naik jgak .. hehe

Ninie said...

bestnya naik beskal!!!! Syiro, jom tgk wayang klang!

Marliyana Mk said...

WAH! RINDUUUUU nak nek beskal :)

hihihi..comel laaa syiro

Mya said...

amboi meriahnya aktiviti memecah lemaks =D

YOUsoF said...

*Pengulangan komen.. Semoga berat kau semakin turun, bolehlah terus menikmati keindahan alam dengan hati yang senang. ;D ;D



Bro, tak jadi bikin pelekatkah? hehe

misspurple said...

hahahah hope btmbah kurus yerk !!
p/s : nsa neh btmbah gmok da ='(

ekabukanmakcikkau. said...

wahhh bagus bagus lepasni kasi turun sampai jadi 40kg ehhh?hahaa

fiezah91 said...

haha. dalam kayuh basikal tu sempat jugak snap gambar. hehe. semoga turun la berat lepas ni ye. :)

Riben Nobella said...

laju bebenor hang kayuh :D

Nurul Jannah said...

berbasikal dapat membakar lemak. bagussss. oyeahhh! XD

kim heeruul said...

tak begegar lu snap sambil bawak basikal keh keh keh.

RinsyaRyc said...

nak basikal! #takde basikal pun ..

cimOt said...

rindu cycling...minggu ni tak pi cycling lg...busy laaaaa... adoyaiiii

Juliet_iRa~" said...

rajinnya naik beskal..hee..

sll org naik moto je..haha..

beli nasi lemak la tu..;p

hanaahmad said...

tinggal area shah alam eh? :)

littledolphin said...

duk puncak alam kah?

saya duk bukit subang! (:

selamat membuang lemak! hehe

TiraPengemis said...

syoknye nek beskal...nak tumpng?

teha said...

sempat lg die ambk gambar :)

zureen said...

potong misaiii! hahah ;p

semutsengal said...

Err,

pinjam basikal kuning.


ALALALALALLALALA

myoliza said...

apa dlm bungkusan tuu....syiroo.

p/s.akak wat balik gemuks daa,...cuti seminggu,..semua mkn,...huhuhu.off diet.

cik violet said...

weyhh..ak pon dok area shah alam je..bestttnye nak beskal..jgnla kurus sgt t xnsem..haha

YOUsoF said...

Tumpang me-nano-kan diri lagi kat sini ye..

amir aizat said...

waa nice view la !!!

Fatin Aqilah said...

wah berbeskal lah

budakijaupendek said...

bagusnya bro.
berbasikal. :)

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2