: : kawan² yg awesome : :

Monday, October 3, 2011

Rambut Oh rambut~

Assalammualaikum... (salam sejahtera ke atas kamu)

Hai Korang...

Tentang  "Pasangan yang aku nak bawak pi kenduri kawin"  tu terpaksa aku KIV dulu.. :) Korang memang.. kata kawan.. mintak tolong berlakon jadi girlfriend aku sementara pun tak nak..  tak sudi latuww..yang pura-pura sudi pun ada gak, tak ikhlas kan? huhuh..... sampai hati korang.. wuwuw. umi..... <-- bukan umie artoqiemie ya~ Oit Umie, ajar la aku edit pix!


Aisey..rambut gua dah mula panjang ar.. aku mengidam kan sesuatu la beb... tak sama cam ritu. Sebbelum ni, aku ngidamkan camera dslr kan? mahal n tak mampu... la ni lain sket.... 


tada..................










Apa? 
Apa?
APA?
APA?



Ngidamkan lelaki?

ingat aku gay ke.. actually aku ngidamkan rambut seperti mamat di atas ini.. lalalala.... tak tahu cam ne nak wat.. aku selalu gak potong kat kedai member aku tu, tapi  setiap kali dia gunting, mesti lari tune...  terpendek sangat la, kurang layer la, atas still panjang lagi la...hmm.. Bukan salah dia pun , semua tu atas permintaan aku sendiri gak.. :)

ha, ada gak terpikir nak wat kat saloon jusco tu, tapi gua segan la beb.. gua rasa rambut macam tak cukup panjang lagi je, blum layak kot.. :D

Haaa, apa kata..
Korang je la yang potongkan..... 
nah amik gunting ni sorang satu! gotong-royong potong rambut gua ni wehhh! :D




"Budak Sakit yang mengidamkan rambut seperti park jin sun"
(tinggal kenangan - gua rindukan JOhor Bharu wehh...)


sekian




*satu lagi entri dikala bosan. 

* hujung minggu yg agak bz... tak sempat nak bw blog korang.. free gua singgah ya.. 
lub u all larh~






52 comments:

Eyda Dania said...

meh cni ak guntingkn rmbut ko...cntik pnye...hehehe...

~Nana 귀여운~ said...

pe kate bela panjang skit dulu, pastu bia saye jep guntingkan..wuyohh misti nampak macam park ji sung tuh..haha

Tasha said...

pi salun cina,tau la mereka buat..hehe

cik pha said...

hai kibummm nak sign hahahha

ShErA said...

smart sungguh kalau nak gunting rambut macam tu...

anamizu said...

ko dtg sini meh aku buatkan.
konfem! cepat arr weh~
dtg cepat CE TEKAN! CE TEKAN! :p





luv,
cik ana :)

cik violet said...

alaaaa...botak la terussss....

Cik Mimie said...

larrr.. nak ptong rmbut ke?
takkan bagi gunting je kot..
bagi la tempurung kelapa sekali.
senang sikit nak buat bntuk rmbut..hehehe
peaCe

budakijaupendek said...

ala pendek pun kemas apa...
hehe
dh handsome dh pun..

Miss A said...

bestnye rmbut tu!cuteee!

syafiqahmohamad said...

cuba simpan rambut jadi mcm rapunzel..mesti kalah mamat tu.. :P

*tiba-tiba jer..xada kaitan dgn potong rambut pun..hahaha

hanaahmad said...

meh sini aku botakkan. hahaha

hamzah ian said...

rambut aku kerinting

noradzlina.kamdani said...

gi saloon amoi cnfm jadi...

~SaL IjOu~ said...

zaman uni dulu suke nengok laki rambut belah..wiwink~

syahirooAhmad said...

ha ah.. gua pun rasa gitu.. ingat nak pi salon amoi... terlena dibuatnya nantie.. :D

Asyila Zainuddin said...

suke rambut choi si won! lol! :p

merahitujambu said...

dh dpt mc pegi tido laa..pergg rambut korea tu..=p

Shaherah said...

rindukan johor bahru?? wah.. hahaha..

johor dekat area perling.. ^_^

Myza Sam said...

nak potng rambut pulok da . HAHA , wah macam korea la , alaaa spike je la lagi nsem macam aaron aziz tu ;P

Novelgurl said...

X pyh la we..mmg x layak kott hehe.

Fara E's said...

a'ah la , aku suke lelaki rambot cam kim bum .
kau try la , hekhek

yen(toka ziizokukuto) said...

bro,,salon jusco tu,,apa dia boleh buat heheh,,jom gerak bro,,,rambut aku tak lama lagi dah macam alleycat dah ni,,haha

Nur Aischa said...

fuyoh handsome kemain. hahah! eh mmg boleh apa buat rambut mcm kim bum tu, lawoo ohh :D

miszfazierra said...

perghh mana dapat pic pakwe faz tuh ? hehe . handsome lah dia :p

Nia Ridzwan said...

haha, mau dapat rambut cenggitu, memang blog pakcik ni nia buat homepage la. huahua :P

Ct Aja said...

perghhh hensem mamat 2...cuba la buat rmbut cenggitu pastu post tgk...kiiikkkiii

A retarded kitty said...

botak itu seksi

kekke

myoliza said...

ehh,..kt jusco mn tu,..klau kt jusco wangsa maju,,,leh laa akak temankan adik syahiroo potong rambut,..leh jd pengkritik,..ngeh ngeh ngeh ;D

Ninie said...

Rambut mcm tu??? Fuh... ada kejutan utk Syahiroo di sini....

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/10/tips-to-achieve-dream.html

Maaf x minta izin dulu...kihkih

syahirooAhmad said...

Hahahaha.. ninie .. awat rambut saya fesyen macam dr.rozmy.. :) i like!

CintaKhadijah said...

wah~~ kalo potong rambut camtu kompem taylor swift mintak rujuk balik.hahaha

aimie amalina said...

rambut pon bole ngidam ye
kekeke
sile buat skang!skang!skang!

aimi said...

oit...kan aku dh ckp aku sudi lh teman kau.. aku ikhlas nie....

kau pe kes rindu j.b??? awek ko kt j.b kew?? dh dkt dh 2... blh blnje kau chckn chop :P

si kiut lavender said...

mak ai...rambut kim bum tuh....hahahha....xpa2..meh sini nak tlong buatkan...:P

Ijah EmoTemo said...

perghh rambut mcm tu pitam tgk ekekeke

anitaare said...

agak2 kalu dah rambut camtu awek yg lalu kat gerai tu terpikat ke??hehe

i am S!L4H.. said...

x cukup pandai la gune gunting, sy kalo gunting rambut org gune gunting pokok tu.


lalalalalala

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak . sangat cute rambut cm tu . muahahaha

Izzaty Ishak said...

Weeeeeewit nak rambut macam tu eh?

Dah ade orang potongkan rambut awak macam tu nanti sila lah letak pic kat blog ya :D

sUe UnniE;) said...

(=.=")

ILA HonEyBuNNy said...

gunting rambut sampai botak boleh....hehehheh

asfira aminuddin said...

bro aku rasa rambut kau pendek lagi nak bwat camtu. tunggu lagi 3 bulan ke mungkin tang depan tu dah panjang kan.

rambut kau mmg natural straight eh? mmg jadi sangat lahh bwat rmbut cam si korean tu :)

Syahirah Suhaili said...

wiieee..ensem kot ada rambut mcm mamat korea tu..hakhak..bagi panjang cket pastu g la gunting..haha..kalau xjadi..salahkan mamat korea tu,maybe bukan sbb rambut dia yang ensem..model dia kot..haha

dhiera said...

confirm lepas tu dapat awek. awek2 siap beratur lg. ada la teman nak pegi kn?

Lea Isnawi said...

meh nak guntingkan rambut abe syiro meh2...

amy syahirah said...

woaww!hensem nye!!gua dpat bayangkan klau lu buat rmbut cmnie . woott2 . msti lu hensem kann? =)

Amna.Qadeeja said...

kau ngidam rambut ala2 k-pop? euwww xsesuai lansung wakaka

teha said...

aku suke rambut lelaki tu !

syahirooAhmad said...

AmnaQadeeja - statement kau sgt kejam beb.. hahah... ye la.. aku tak jadi wat... T.T

MIMIE AIZA said...

cehh nak style korea pulak

Run Away said...

rambot ala2 k-pop encem ar...;d

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2