: : kawan² yg awesome : :

Thursday, October 27, 2011

ketagihan yang tak dapat dibendung





Brother...mana itu balang yang gua sula order? mana? Mana itu biji?  gua sula lama tala kena itu balang  stim munya.. 


Sudah sebulan  lu janji ... Lu jangan main gila sama wa .... Lu tengok sini!!
Lu ada  kenal sama ini gambar samseng ka? sekali wa roger dia olang, idup lu tala tenteram munya.... 

Iklan..

Penjumpaan adik-adik kawasan sept/2011
Berdiri dari kiri -Syahiroo, Azha, Sawi ExKartunis Ujang, Rahim, Ejal, Aus
Duduk dari kiri - Azam, Ali, Limtat, Nuar. 

 Selalu dibuli di kelas/office? Inginkan Pengawal Peribadi yang taff²?
hubungi kami ditalian ..<-- Motif ? promote?  lalala..

sambung...

Mana ?
Mana? 
Mana itu balang... ?


Apa kecoh ni bro? lu mau barang apa? 


itu balang la..... 
Itu cokelat Patchi.. gua sula gian sama itu cokelat lo~ sangat nyum nyumm... 


*birthday bln 4 akan datang , tolong hadiahkan pakcik cokelat ini ya! 
Thanks <-- ucap awal-awal..



tinggal sikit, sayang nak habis kan. uwaaaaaaaa....... 
Hisap-hisap pastu letak balik.. muahAHAhAha...
==========================================
Edit : Patchi tak penah dgr? Ok, tanye kat pakcik google..
" Patchi Chocolate "
 nut + choco milk...cokelat ni mmg sedap ! 

Ramai yang jadikan ia sebagai barangan hantaran pertunangan/kawin.. :)
Harga dia mahal sikit kot.. Packing dia pun nampak exclusive kn.

Yang terbaru Patchi Celebrations: Eid-ul-Adha & Hajj Collections

sebelum ni saya pun tak pnh dengar.. yang ni kakak saya bawa dari Dubai. 
Tapi kat Malaysia pun ada jual. Bersepah. Cuma tiada di pasaraya biasa..
===========================================

sekian.
Bw time!!!

* kisah dongeng dikala kesunyian..

47 comments:

Eyda Dania said...

Hisap-hisap pastu letak balik....

eee..pkck ni..klu ye pun syg..jgn wt cm2...hehe

cik violet said...

ape tuuuu ? coklat? ta penah tgk pon..huhu

BlueiceButterfly said...

~tragis betul kisahnyer...hehe

Eyda Dania said...

klu ye pun syg coklat 2..jgn r smpan balik pe r...hahahaha....

bella luna said...

aiyaa,memang naya sape makan gula2 yang kamu dah hisap2 n letak balik,.

Lea Isnawi said...

coklat apa tu?
nanti share sikit dgn lea eh

hihi

Shaherah said...

shera tak pernah jumpa coklat ni.. hisap2 letak balik ea.. mcm sdp btul je tu.. hahaha..

cik pha said...

kau lahir bulan 2 erk,eh eh eh samalah kita hehhehe kau brape aribulan weh..?

ILA HonEyBuNNy said...

tu la....ila pun xpernah tgk...pelikk eh...mai ckit..ehhehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

coklat ape tu . choki tak pena dengar pom hehehe . mintak seket na rase bole . hhaha :)

Umie Artoqiemie said...

tak pernah makan coklat tu weh.. sodap ka?.. asal aku boleh tak tahu? err

Aien Not Alien said...

kau makan patchi...aku makan kuaci,

kenapa aku tak tau pun pasal patchi???

syahirooAhmad said...

uit ramai yang tak tahu.. okeh. saya dah edit sedikit entri tu.. :)

Si Pengembara said...

la.. cokelat rupenye.. ingat kan ape tadi.. aigoo.. hehehe.. sedap tak? ape kata bagi kat kami2 yang tak pernah rase lagi ni.. only then, kami belikan untuk awak.. hehehe.. =) deal?

MiMiEy :) said...

sedih bacanya.
rupa org mengidam sesangat-sangat.

x pernah jumpa pon benda tu.
hoho

Ezad Skytech said...

tak pernah jumpa pulak coklat ni kat sini...heee~

merahitujambu said...

WA XLAK PENAH TGOK ITU COKOLAT LAA

Nur Aischa said...

wahh nmpk mcm sedap, tp serius tak pernah nmpk lagi ceklat mcm tu..

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/

syakey said...

kena testing satu ni.....

aimi said...

bg aku sikit =P

aiNa yaZiD said...

eh tak penag dgr pun.. sedap ke..? ni yang mau cari. haish, i kan peminat coklat. :P :P

Tasha said...

aku tak penah rase!

bg la cikit..sob3

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm coklat telur tu je..

isap2..

hehe..

p/s: okies,rajin joinlah pantun tu yer..

teha said...

waa ! patchi ? feveret cokelat aku tu.. hahaha 1

CintaKhadijah said...

haha.. hisap2 simpan balik.. ayat x menahan..kahkahkah..

Ct Aja said...

tak pernah rasa coklat ni...nak satu !!!!!!!!!!!!!!!! huhuhuhu

**::CIKNUURUL::** said...

oh,.nampaknye CN masih belom jd antu coklat lg la ni,.patchi pon xpernah dgr,.huhu,.nnti nak ushar gak,.xkire,nak beli terus,.haha

Miss A said...

ferrero rocher lah sedap!hehe

Syahirah Suhaili said...

coklat apa nie? bulat2..hehe..memang kaler blue ey? ke putih? nak jugak..lu ar..jangan kasi saya kempunan la..haha.. :P

aimie amalina said...

haiyyaa
guwa baca ini sgt ketagih woo

hehehe

sedap ehhh...kene pi carikkk cekelat ni =p

aleen aiden said...

ye saye memerlukan khidmat kaki pukul.mekaseh.

keh3

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Bulan 4 tahun dpn la egtkn smule bezday ea kalu nak coklat ni.. :p

~SaL IjOu~ said...

oh..siyes pestime dengau nama cokelat tu~ comey je~ ;)

ow..besday bulan 4 gak eh..nnt bley kite tukar2 adiah,hehe..~ ^^

Saddila said...

ouhh birthday bulan 4 ??
ok sama ngan dila !
bg dila dulu , then baru balas balik .
haha deal ???

Ungu Violet said...

dah promote besday dh...haha

xpenah mamam pon coklat tuh...huhu

Daddylicious said...

cokelat apa pun bedal..

bobiedanbad said...

sedap ker? nak sikit :)

sUe UnniE;) said...

hari jadi aku bulan 3. aku nak gula gula tu..versi yg ko blum isap 0ke..

~Nana BamBam~ said...

apa rasa?? nk cikitttt..huhu

cik wanie Lovela (CWL) said...

hahahah akmi suka makan cokelat tu juga! samalah.kami igt dalam dunia kami ja suka :P

visit me
http://cikwanielovela.blogspot.com/

El-Janna said...

amboi gian cm tu sekali ye^^
hmm bak la sikit:(

Nyamuk Terbang said...

xpnh taw pn ianya wujud
zzzzz

Aien Not Alien said...

okeh..da tau...belanja patchi sekotak boleh??? hihihi...

Asyila Zainuddin said...

oooo.. 1st time dengor coklat ni.. muahaha..

myoliza said...

kat pavilion ader,..boss akak selalu order ni wat hamper...

anamizu said...

"Penjumpaan adik-adik kawasan"


aku tak pnh jumpe cokelat tu..




luv,
cik ana

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2