: : kawan² yg awesome : :

Wednesday, October 5, 2011

Bos gua suruh..

Assalammualaikum.. (salam sejahtera ke atas kamu)
Moga kawan-kawan aku semua ni sehat sentiasa di bawah lindunganNYA.. Amin  :)

Hai korang yang ohsem!

Geng, gua nak mintak bantuan korang ni.. x banyak, sikit jep.. bukan mintak tolong potongkan rambut, masih pendek lagi ni.. ha, Apa yang korang perlu lakukan, just taip salah satu dari nombor dibawah ini..

"1" , "2" atau  "3"

Actually  pagi tadi kat opis, aku telah dimarahi bos kerana kertas kerja yang dia arahkan, aku wat carca marba je. Dia tanya, "asal sejak kebelakangan ni, reputasi  kerja kau semakin merundum? dan apesal hari-hari mata kau kuyu je ni, kau tak cukup tido ey? Malam tadi apa yang kau buat hah? "


aku jawab la.. "Bos, malam la waktu saya nak berblogging bos, nak kena blogwalking, nak kena create entri.. bos ingat senang ke?, bos tak da blog, mana bos tahu..." so dia terima alasan aku tu.. dia kata " pergilah berblogging sayang" - ( serius aku tipu..)

Ha mesti korang tertanya-tanyakan apakah 1, 2 dan 3 tu.... a-ha, simple je....
  1. Kesorangan  - masih single..
  2. Berdua - sedang berEhem-ehem...
  3. Bertiga - mean korang sudah becucu cicit.................  -.-"  berkawin!

lalalala.... inilah orang tua kata... "tak de keje cari keja" dangg sekali kunx...

 pstt :  entri suka-suke...

ini bakal mak mertua korang, saya dan niece! (Lenny Nur Qasyrina) lalala..
bila nak kawin ni weyy..tak sabar tau tak!<--Mak ai.. bukan men gatai lagi kau

erkk... agak-agak la, gua lagi suka bersendirian beb.. solo itu indah.. bebas kesana sini..

cuba korang bayangkan pi main ice-skating kat sunway pyramid tu bersendirian.. boleh usha & langgar-langgar amoi.. tiada siapa nak cubit... kan best.. :)


JOm skating wehh..
Sekian...



* satu lagi entri dikala bosan....



39 comments:

Asyila Zainuddin said...

saye no 1.. tapi saye tak keseorangan.. ade mak, ayah, kawan2 lagi.. :)

budakijaupendek said...

hehe
abang sayam ni dh tua sangat ke nak kena kahwin ?
cari calon dulu. hehe

Tasha said...

tido awal la :P

aku no 4!haha

Shaherah said...

nombor satu.. hahahha.. single2 gtu.. tapi kepunyaan mak ngan ayah.. hahaha..

~Nana 귀여운~ said...

aku no ....................................................................................................................... errrrrr ntah =.='

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

saya nombor 1 1/2 . bole tak .hee :)

bobiedanbad said...

semoga cepat di pertemukan jodoh. Amin. :)

aimi said...

aku nk no 1 blh x???? =P

~SaL IjOu~ said...

1.Positively single & x penah kapel (jujur sejujurnye neh)~

cik pha said...

aku pilih no 1 hehhehhehee nt kau buatlaa pulak segmen promosi diri hahaha

anamizu said...

hahaha no 4 mana weh???
aku nak no 4 = SINGLE + MASIH AVAILABLE = JEJAKA KAYA & HENSEM silalah tackel aii ni..weee~~


*entry laksam ritu : LAKSAM tu bukan LAKSA + ASAM..die makanan pantai timor la wehh :P




luv,
cik ana :)

Ct Aja said...

No 4 ade tak...kikikikiki... ade bakat menjadi ayah dah 2...

yen(toka ziizokukuto) said...

hahah,,,aku no 5,,18 tahun kesunyian,,hahaha ohsem,,

Cik Mimie said...

nak no brape ek???
ermmmm. sat pk sat..
t gtau kmdian laaa

Ninie said...

No. 0 ada x?

Myza Sam said...

wah main no apa ni ? HAHA

Run Away said...

no...4...hek...;d

syahirooAhmad said...

walaa.. korang sgt kejam!

aiNa yaZiD said...

aku no.....no...no ekor~! keh3... =P

aimie amalina said...

kekekekek
mang sah atai nii
pat la kawen!
kekeke

miszfazierra said...

faz mesti no 1 . syahir cpt lah kawin ,faz tak sabar nak mkn nsi minyak dea . hehe :D

Syahirah Suhaili said...

adiela pon nak no 4..kahkah..1,2,3 je tak banyak pilihan lah..haha

ntah apa la yang dibuat sampai tak cukup tdo kan..btw,comel nya nephew..eyy,ke niece?..err,lelaki ke pompuan?

hanaahmad said...

umur dah masuk 30 ka nak kawen sgt? hahaha. dah cukup segala amal ibadah nak tanggung anak dara orang? kawen bukan setakat nak dapatkan anak je tahu? keh3. kalau umur bawah 25 dok diam2 sudahlah. enjoy selagi muda ye dok.


jom p sunway! :)

merahitujambu said...

masa keje jgn nk blogwalking eh..=p

dhiera said...

macam takut ye nak pegang baby tu~

farah izwani said...

nak no 3. haha

Lea Isnawi said...

ko tak rasa sebak ke bile ber-ice-skating sorg2

hehehe

i am S!L4H.. said...

hahaha ohsemmmm.

Fara E's said...

no 1 , hahhaa

Nur Aischa said...

hahaha niat sama oh,habis spm ni terus igt nak pegi sunway main ice skating :D ohsem..

misspurple said...

HAHAH dah mmg kena cepat2 kwen nih ^^

Eyda Dania said...

ye2 je kn...xtido psal blog..hahaha...wei...comeyynye lenny...cm xde bakat nk jdi papa..haha..:p

cik violet said...

ak semua number ade..hahahaah..




*uit

ILA HonEyBuNNy said...

oooh baru faham 1 2 3 tu...ngeh3..

amboiiii ada hati ak langgar2 amoiii tu..kekekke

RinsyaRyc said...

hahaha... *tak reti skating..

>< tengah tengok katun menari yang comel.

Okay aku nombor 1. hahaha

anamizu said...

kau SINGLE lagi ke tak sbnrnye?
kalo konfem,meh antar rombongan meh :P





luv,
cik ana :)

teha said...

laa.. kau single.. kesiann... same laa kite.. hahhaha !

Paris Lipton said...

hehehe jum skate!

aleen aiden said...

keh3.ingatlah,kerja diutamakan blog didahulukan.baru fantastico de amor!heh~

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2