: : kawan² yg awesome : :

Tuesday, October 11, 2011

Perempuan dan bola...

Assalammualaikum..

Hai korang yang cun bak Juliana Evans  dan  Kacak bak Fahrin Ahmad... :)
Moga sehat belaka hendaknya..

rindu aku ? Kompem....  :P

Orait.. 3 in 1... <-- bukan Kopi Nescafe tu.. entri 3 dalam 1..
1.  hampir seminggu gua tak hapdate kan.. alasan tetap sama. " Busy " lately gua agak ke'bz'an sedikit la guys, byk sangat aktiviti yg perlu didahulukan  dan tak menyempat nk  bw blog korang.. Rindu Gilaa nak menaip " singgah " kalau tak, penuh nama aku  diruangan komen dan shoutmix korang kan... Lalalala... Oke, nanti bila dah free, gua bw ya.. :)

2.  Gua nga hepi ni... mana taknya, pasukan bola sepak kesayangan 'Selangor' menang bergaya 3- 1 bertemu Perak di stadium Shah Alam malam tadi dalam perlawan suku akhir pusingan pertama. Syukur Alhamdulillah. pusingan kedua Jumaat ni.. harap-harap ada live kat Astro Arena 801 or TV1.

wehh korang.. terutama yang perempuan tu... tak tergerak ke hati korang memilih pasukan negeri korang sendiri? langsung tak MINAT? korang ni manusia ke alien? lalala....apesal bila bola je peminatnya ramai lelaki? Apa perempuan tak boleh minat ke?  So sekarang ni ada beberapa pasukan yang masih berpeluang mara ke separuh akhir  Piala Malaysia diantaranya ; 

                                                 SELANGOR                PERAK 
                                                 KELANTAN                  FELDA UNITED
                                                 TERENGGANU            NEGORI SEMBILAN
                                                 T-TEAM                         SABAH 

Pilih la mana yang korang suka~

dan yang terakhir...

3. Esok esok... adalah hari penentuan.. apakah? adakah aku berjaya? lalala... so esok  or lusa gua hapdet ya..   - terExcited la pulok!




awek dari fans selangor beb! lalala.. 



Sekian..




pix sumber google By razuryza

21 comments:

i am S!L4H.. said...

tunggu dan lihat. hahah

tetibe antu bonceng membonceng di tengah jalan.

Ct Aja said...

Gomo klate Gomo!!! tapi smlm kalah...wuhuuuuuuuuuuuuu

bobiedanbad said...

tak tahu nak pilih mana satu hehehe

Shaherah said...

sape rindu die?? eiii perasan.. haha..

alar.. bola shera minat. lau gtu.. shera pilih negeri sembilan lar ea.. dekat ckit ngan johor.. haha..

Asyila Zainuddin said...

bola? uish, tak minat le.. haha.. mintak maap.. lol :p

anamizu said...

lu tanya gua apesal PERAK
kalah kan? gua tak tau pon
deme kalah..hahaha~
weh awek tu dgn pakwe die
la..ko snap pic die apsal?




luv,
cik ana

cik violet said...

weyhh.. ak penyokong tegar SELANGOR..weeee...kita same ;p

Eyda Dania said...

bulat!!...ak plih selangor..sbb ko suh ak plih selangor kn..hahaha

budakijaupendek said...

hobin jang hobin la pilihan sy. hehek! ^^

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

bola . oh choki tak minat la . hehe .tataw la pasai pa . tapi kalo soh pilih . choki pilih kedah je . ahaha :)

aimi said...

aku sokong selangor gak :P

kau g tgk ke?? rojer r aku bler kau g tgk.. aku nk turn skali ahahahhahahahah

hanaahmad said...

kejor yop kejor!

Amna.Qadeeja said...

kau kalo bab2 awek cepat je upload kan hahah

aku rase final terengganu vs T-team. ade bran? kehkehkeh

cik pha said...

hai orang bz hehehhe aku xleh tgok bola,kalu tgok bola memang memang memang tension weh

~Nana 귀여운~ said...

tuh dia..muncui gak akhirnya...wa rindusamalu!! hahahaa :D

syahirooAhmad said...

:D.. wah Korang.. gua macam takcaye je sama lu orang.... semua negeri ada.. bagus! okeh.. kita tunggu dah lihat.. jumaat ni penentu segalanya...

ade2mama said...

hiduppppp selangor weiiiii

Siti Mashitah Saidin said...

sempat lagi snap ye... hahaha

~SaL IjOu~ said...

err..kalo sy tgk bola..x lama lepas tu bola plak tgk sy..eheh~

Run Away said...

minat bola..internationalee...jew..hek...enjoy tengok...;d

syakey said...

kesian aku. bola mampu tengok world cup ja,lain jgn harap.

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2