: : kawan² yg awesome : :

Thursday, September 8, 2011

yeee.. dapat doodle dari cik ninie..


First time dapat doodle dari seorang geng yang sangat baik hati ni..Teruja gila! siap ada "Be'ah" kat baju aku tu weeey... Thanks Ninie..



Gua respect sama lu la ninie, tak sampai brape jam gua request, tup tup dah siap.. hahaha. sgt jeles! cepat betul dia wat!  Aku suka tang mulut doodle dia tu.. sengih itu trademark ninie! 

kalau korang rajin pergilah bw blog dia,  pau sebiji dua doodle.. mana tahu dapat.. :)

Bagi aku bukan calang-calang orang leh wat doodle ni, hanya yang kreatif dan berbakat  sahaja yang dapat menghasilkan charactr  dan reaksi muka yang menarik dan terbaik ini.

Idola doodle aku merangkap sifu toturial!



cekian,

28 comments:

ShErA said...

wah... cantiknya doodle ni... kreatif betul...

cik violet said...

apesal hensem sangat doodle tuuuu ;p

Amna.Qadeeja said...

untungla.

Shaherah said...

awesome doodle tu.. ^_^

hanaahmad said...

memang style!

sUe UnniE;) said...

suruh dia wat doodle aku plak.. bole kan main suruh suruh camni..?hahaha

comei. ko jadi kartun lagi comei. da tak mcm aaron aziz..haha

oke. seyes. comei..!!!

Ninie said...

Syahiroo, terharu neh..*sob..sob..
Apew ar puji kiter lebih2... Ninie mmg byk masa free skang ni, xde klas..goyang kaki. So, bleh la lukis2 n scan2 n edit2. Smua org bleh wat ni.. Ninie wat kartun utk beberapa buletin bulanan SIRIM Berhad...so sempat la smbil2 berdoodle. kt blog.. =)

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/07/usik-usik-diarylax.html

Hehe...thank you sumer..kalo nk, komen je mana2..ada masa Ninie wat ikut style korang, insyaAllah.

amna said...

comel pendek ^^ hehe..
nice2! kreatif seni!

Ungu Violet said...

nak doodle gak....hehhehh

cik dyla said...

hehe..doodle die xleh bla...ala2 wira la tu..wira kemerdekaan..

anamizu said...

wow! semartnye dudel! :)

myoliza said...

comel!

Nur Saina (AntooUngu) said...

pehh dasat la kau syahiroo. smart.. aku jeles. huhu

hana sudradjat said...

wow.expressnya dia buat!

and anda pasti terharu kan?

cool gila!

A retarded kitty said...

tak acinya!

nadhirah. said...

comelnyaaa! pandai gila dia buat :)

sifu tutorial? idola?
terharunyaa, nad mana layak nak jadi dua tu ^^

budakijaupendek said...

ala... mahu jugak. hehe

ILA HonEyBuNNy said...

betul tu..

hanya org tangan seni ja boleh buat doodle..

kalau suoh ila..jadi dodol la..ehheh

aiEz said...

smart bro dpt doodle,cm ak xgop pn..huu,sdeyh..:'(

Tasha said...

ala,,nk jugak -.-

misspurple said...

hee..jelesnyer !! seriously chntek !! ;) kreatip !

Pink Diva™ said...

wah !! pandai lah ninie wat doddle kan..best nya lau ada yg baik hati buatkan saya doddle..hmmmm

aimi said...

peh dhsyat.... doodle plg hbt pna aku tgk :)

ade2mama said...

lawa songkok rye tu ehehe

dhiera said...

waa...best ye. comel plak tu~

miszfazierra said...

kite pun ade dapat sebijik tao . hehe :p

Zul Fattah said...

gile r.. hencem siot doodle ko.. aku nk jugak r.

aimie amalina said...

jeng2!
sy la otomen tarooo
hehe
comei!

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2