: : kawan² yg awesome : :

Friday, September 2, 2011

siapa dah balik raya tu, tolong check in sini.... pakse!

Wahai kengkawan ku semua....

Mentang-mentang seminggu cuti, seminggu jugak korang bantai raya ey.. Haa pagi raya ritu amacam? confirm korang melaram tak hengat duniakan... hensem bak Aaron aziz, yang perempuan lak cun bak taylor swift...   -.-" (kenapa mesti taylor swift..grrrr)

Ok lah, masih belum terlewat untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya, maaf zahir dan batin mensuci hening dosa setahun menghilang sekarang menjelma kat korang semua, tapi aku tak pernah bertumbuk, menculik, meragut handbag korang kan? apatah lagi bergosip-gosip/mengumpat tentang korang.... so bermakna aku tade dosa kat korang... 

so kepada sesiapa yang dah balik dari kampung tu, meh lah check in sini.. boleh aku terjah blog korang lak, bosan ni weh.... bergaduh jom!



superhero kita.. (sila muntah)


inilah budak sakit yang aku selalu mention tu.. 


bertambah parah bila disokong oleh mak aku sendiri...


adios!





45 comments:

cik sue ;) said...

sebutir cam aaron aziz. terlopong aku. HAHA..

Zul Fattah said...

ko ke ni bro?
haha,.. sengal tol..
gambar yg kedua tu.. cute r.. haha..
:p
ei.. be frend k.. haha.

cik violet said...

hola..berangan jadi superhero ke ape,,

syahirooAhmad said...

sue : jahat ko...

zul : bro, hang lagi cute, taff like abg aaron aziz ar..

cik violet : ye.. aku nak jadi superhero kau.. nak? hahah.

CintaKhadijah said...

sy dah check in.;p

Amna.Qadeeja said...

weii rupa aku mane ade macam taylor swift huh !

selamat raya keempat :D

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

check in ..hehe

slm raya ke4

Nur Saina (AntooUngu) said...

amboi..aaron aziz. Fine, kau upload gmba dlu yer. Pasni aku plak. ihik2. Btw, nice! hee....

miszfazierra said...

wahh , nice pic raya dea yang last tuh . klakar . hehe

NUR FAHIMA ABDUL RAHMAN said...

sempoii jugak mak angg ;D. gerek sey. tehee. nway. selmat hari raya ok ;))

bunbun said...

merangut ke meragut weh? hahaha. alahai hensem superhero tu wawawawa



selamat hari raya geng! ^^

Asyila Zainuddin said...

haha.. pose superhero tu sebijik mcm adek aku yg 4 tahun tu.. kekekeke..

Tasha said...

baju raye x matching ah,,,hahaha

p/s ; smpi ati xnak dtg raye umah aku,aku lyn tamu bak VVIP tuuu :P

cik violet said...

kau da jadi superhero..

nasha da jadi supermak..


aku nak jadi supergirl boleh tak? ahah

.: Arie Fareeha :. said...

bju wrna trang..jrg nmpk laki yg brani pkai bju2 terang gni...haha..

hana sudradjat said...

gambar gambar di atas sangat kelakar! :D

lagi-lagi gambar last tu.hahaha

btw saya tak melaram sampai tak ingat dunia bagai taylor swift hari first raya. :P

cik pha said...

wess seryess mak kau sporting habiss comell laak aku tgok muka mak kau

A-Chik said...

lawak tul bile berkepala dark vader..bile masuk maharaja lawak ni..

budakijaupendek said...

haha,
wah mak pun menyokong.

Zaihan said...

salam lebaran..=)

misspurple said...

haha selamat hari raya kawan !! nsa bukan sombong tpi berukbnd nsa baru byaq kot..so baru dpat on9 meyh :)

merahitujambu said...

kemain gambar eh..=p selamat hari raya

zatie razak said...

hensem superhero tu..hehe . meriah giler :p

fatIn nanAd said...

waaahhh~~ gama wa ada la..... hak3~~

dya said...

salam aidilfitri..=)

ShErA said...

hahaha... nice la gambar - gambar tu... shera check in kembali...

muhamad hanif said...

kemsalam puan emak !


HAHAHAHA

c i k a n a said...

ooo..tgh boring ptt la nak cari gaduh yer.. hahaha.. btw, sy dah update blog...meh tgk meh..

http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/09/blog-orang-lain-dah-blog-aku.html

hazanis said...

gmbr disini lg power..huhu

Brilliant Marjan said...

selamat hari raya aidilfitri

cik bulan said...

ok..aku dipaksa check in sini..demm..ahahaha..apesal lidah ko terkeluo tu..xcukup soket ke??aww..ahahahaha

===D

said...

selamat hari raya..gambar yang first tu sangat sweet......hakhakkkk


;P

faRHa@miSS Vio said...

dah check in ..... j0m tol0ng buang sarang labah2 kat bl0g ... ^_^

Etong said...

hahaha mengapakah? ada topeng lagi? hahahaha n yes! gmbr yg ada mama tu smpoi gila!! hehee

Sarah Khan said...

haha terkezutttt! :P

btw selamat hari raya.

raihana latif said...

pnjam topeng...leh??

rina mazlan said...

mcm otomen la adik ni..:)

myoliza said...

salam,..hi syahiroo,
selamat hari raya, maaf zahir batin.
cam ner raya,..beraya sakan or makan sakan,..hehehe,..berat maintain??? =D

p/s.akak dh start keje arini,...tp dok mgular jer,..tak productive langsung,..kikikiki

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wah superhero tu
:)

aiNa yaZiD said...

wah super hero~!! Huhuhu...i'm back. selepas raya ke lapan. =)

Miss A said...

waha,mak terhebakk!

slmt hari raye :)

dhiera said...

mak kamu pun join menggila sama.. hiks

cik dyla said...

mak hang tu tekejut la ade org amek gamba die..

siti aesyah said...

hahahaha...sporting punyer mak..ikowt ank die jgk..hahahaha...comelll!!! suke tgk..(^_^)

aimie amalina said...

hahahahhaa
gadoh joooommm!

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2