: : kawan² yg awesome : :

Monday, September 12, 2011

Sayang, sebelum tido jangan lupa G-SOOK gigi dulu ya.. :)

sebelum tu..
*eh korang, kalau korang tersinggah or terfollow blog gua ni,  jgn lupa tinggalkan link korang kat shoutbox tepi tu ye coz gua tak jumpa link korang  bila click pic follower tu... siyes! gua buta IT. lalala... ajarlah saya  :)

Apa pun, terima kasih kepada korang yang follow " i lurp u lah "  <-- erkk~ cam tak caya je..


sambung tadi...


G-SHOCK!
TREND! 
Wa, jeles-jeles.. 
Penangan zizan kot~

ada x sesiapa yang nak hadiahkan saya menda-menda  ni?
NAK YANG ORI JEr.... hhaha



*picture search from google...

23 comments:

budakijaupendek said...

memang trend kan ?
huhu, tp nice spek tu kalau bingkai wrna biru. hihik!

miszfazierra said...

kite ade G-SHOCK . trend baruu punye . tapi takde spek lah pulak . adosss

Umie Artoqiemie said...

aku ade G-SHOCK yang seghope header aku.. tak perlu nak jealous.. sebab G-SHOCK ni aku rasa macam jam biasa ja.. tapi mahal nak mampuih..

ade2mama said...

duit banyak boleyh la heheheeh

ade2mama said...

aku bkn xnk bli..tgn kecik..law pkai jam tu nmpk kelakr..jam lg bsar dr tgn hahahah

Ninie said...

Kiter xde dua2 tu...xpe la, bawak jam dinding pon ok, lg besar! nampak jelas. Sudi2 tgk doodle terbaru utk Hatiku baik bersama tutorial cikit...hehe.

aiNa yaZiD said...

kita takde G-soCk laa~! mau juga.. buleh..? keh3. wei, spek tu memang smart. =)

Cik Mimie said...

amboi3..
nak yg ori kne carik beli sndiri la ye.

aimie amalina said...

hehehhe
tamo hadiah kan sebb diri sendriri x de lagi
hehehe
maceh sudi mai belog mimi tadi
dah follow sini =]

aimieamalinaazman.blogspot.com

cik violet said...

ak nak kau blnje ak 1 bole?

sUe UnniE;) said...

ko ingt aku jin lam botol nak bagi ko smua tu. aku pun takde.. HAHA~

Amna.Qadeeja said...

sebab kau demand sgt aku tak jadi nak bagi lalala jugak

JIJI YU said...

demn..high demand..wakaka

♥ MRS ZACKS ♥ said...

amboiii demand !! huhuhu

dhiera said...

demand!! nak yg original jerk..

NOOR FATIN said...

tiruan ada x? kalau ada, nanti saya hadiahkan =p

syahirooAhmad said...

kengkawanku semua : waaa. siyes ke korang nak kasi ni? tak susahkan korang ke? betul? <-- perasan..

tolong cepat sikit pos ! :D

cik violet said...

join contest jom ;)

http://farhah88.blogspot.com/2011/09/sticky-post-contest-like-page-dapat.html

~Nana 귀여운~ said...

speck mata tuh, saya dah ade Oakley kot namanya..hekhek.
G-SHOCK tara la aney.,huuuuuuuuuu.

Ct Aja said...

spek psr malam nak tak..huhuhuhu

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wah cantiknye g-shock tu .

:)

Zul Fattah said...

aku tak pakai jam tangan.. tgan aku alahan..

syakey said...

tengah jual g-shock skrg ni. yang original. laku gilesssss. mmg sebab zizan pakai org lain pun ikuttttt

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2