: : kawan² yg awesome : :

Thursday, September 22, 2011

Mintak kerjasama....

huh ! (mengeluh)

Penat tau tak!  malam tadi dok layan badminton sampai tak hengat dunia, la ni badan mula lenguh-lenguh sana sini.. ada siapa yang baik hati nak tolong saya. tolong sikit je~  tak perlukan kos, apa yang korang perlukan hanyalah sepasang kaki...

Tolong pijak badan saya.. hahha.. cam orang tuakan.

Tetiba teringin nak wat urut tapak kaki, sure mengeliat dan meraung PUN tak hengat dunia. dapat plak diurut oleh wak-wak kat kampung tu..  WargghhHHHh .. Oouhhh. Warghh~ ouch~ <---- apesal kau?

Napa ey kebanyakkan orang lelaki ni suka diurut? padahal keje opis je kot.. lepas tu balik rumah mula la nak bemanja ngan bini-bininya.. Ops~Bininya.. :) nsib baik Bini-biniku bukan gengster. JOm temankan saya tgk wyg. menyempat~

Dah dah.. jgn nak mengelat!
Cepat beratur.. gilir-gilir pijak pakcik korang ni... (dah meniarap ni) hakhakhakhak <--gelak  mintak penampa...


gambar saya sewaktu berumur 17thn, masih sasa dan bergetah.. Nape? tak caya? betul la!
kalau la mamat hensem ni yag suh pijak.. bukan mainn laju lagi korang kan kan kan~


dah 3 hari tak update. rindu gila nak bw~ link please~~


sekian,

38 comments:

[sutera kasih] said...

apakata letak batu besar belakang badan tu haha :P

said...

hensemnye awok mase mudaa!!!! auww, boleh suruh pakcik jiran tolong pijakkan setiap hari kalo encem camtu..hahahahhaa..jahat seyh saye =.=

said...

lupe plak, apekate suh be'ah ajak kengkawan dia pijak awok. hahahhaha..musti bestt yoww!

Tasha said...

haha,tu la...tak warm up ni!

aku suh gajah pijak mau? :P



thanks add fb

Umie Artoqiemie said...

meh aku tumbuk dush2..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

nak lenyek2 bole tak kawanku .haha:)

miszfazierra said...

tgn kite mmg sedap klau urut orang . nak kite tlg tak ? hee :p

aimi said...

ahahha.. cian pkcik nie ye.. dh sah mmg tua nie :P

jom2 tgk wayang :)

cik pha said...

aku tau kau sebnar rindu aku kan..? HAHHAHAHAHAHAHHA comel kau time 17 hahahahaha

Eyda Dania said...

mls nk pijak r...apa pon tak bole...hehehe,,,

niesasukasuki said...

tengok wayang ? ha jom lah ! keh3.

i am S!L4H.. said...

nak order gajah jap.

~Nana 귀여운~ said...

owg laki mmg cengituww....hakhak

Myza Sam said...

jom tengok wayang , awok belanja la :D

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?609ea9613f49647daaf8d86712b02443

Ninie said...

kejap jd aaron aziz...kejap jd mamat korea....bila plak nak jd A.Samad Said????

cheqwa said...

aku soh kakak aku pijak,berat dia seratuspatploh kg...hahahaha :p
jom tengok bini biniku gangster!^_^

A-Chik said...

hak3....urat2 kau meragam r ni nah suh urut..tu la kuat pgi gym..hak3

myoliza said...

time 17 dah comel,..skrg lagi comel kan,...mesti dh bersusun awek2 dok beratur nk pijak belakang, pokcik syahiroo tu...hahahaha.

Cik Diana said...

ngee.. nie kena p beli mesin ogawa satu nie.. huhu

sofeafaudzi.photography said...

i love massageee...

http://ohmylensa.blogspot.com/

Ct Aja said...

Pijak tak nak, lompat bolehla, hihiihiiiiii...

Hana Soffelia said...

Hahaha xkosa nak pijak2.. meh nk tlg tumbuk belakang dgn lesung batu. haha

Syahirah Suhaili said...

haha..mcm2 la..upah je la kanak2 berdekatan soh pijak2 blakang..kang mak or bpk orang yang pijak,lenyek blakang..haha

anamizu said...

kalo aku dekat sure aku dengan rasa x malunye tlg pijak2 dah..kehkehkeh












cik anamizu :)

cik violet said...

nak tgk wayg..blnje ak !! haha..handsome giler ko muda2..haha

Amna.Qadeeja said...

err kalau bg penyepak hilang tak lenguh2 tu?

apesal tyme tua kau lg hensem dr zaman muda? kehkehkeh

teha said...

bestt laa berurut ! hahahha !

Cik Mimie said...

dah beratur ni,
nak pijak- pijak, hentak- hentak pakcik yang dah larat sangat ni.
hehe

dhiera said...

tendang banyak kali nak tak?

Shaherah said...

haa.. shera pun tertanye2.. knape lelaki suka di urut2.. shera tgk ayah.. asyik suruh shera je urut.. dah lah suruh urut kuat2.. penat woo..

budakijaupendek said...

meh sini nak pijak ye bang.
smpai keluar taik cair sy pijak. ngehehehe

Elie Lily said...

kasi sidekick, sure lega kot..
:p

yayalicious said...

haha..yola sgt gmbo kamu tu..hehe ;p

Izzaty Ishak said...

Meh dah pijak. Haiyaaaaak! :D

Asyila Zainuddin said...

ouh.. terus teringat kat ayah.. ngee..

MIMIE AIZA said...

rasa mcm dah lama x tgok wyg.. duduk dekat hujung peta malaysia

ade2mama said...

sbb laki gedik ehehehe

iedaurora said...

masuk singgit je kat kerusi ogawa jusco ^_^

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2