: : kawan² yg awesome : :

Sunday, August 7, 2011

WAJIB ke ade NUFFNANG dlm blog?

Bulan lepas cikepal dapat RM 5 ribu ++ kata kow~

Gila Kentanggggg.......... 

SERIUS! mmg gua jeles!
Berbekalkan blog yg hampeh ni, boleh ke aku capai ke tahap tu? usah mimpi la! ayat pun tunggang langgang... (sedang blaja menyusun ayat oke!)

Apepun, tabik spring kepada blogger yg fames seperti : 

Ape kate korang promote link blog korang kat shoutbox/comment  aku tu.. free je pun~ 
Ayat-ayat yg selalu korang guna " singgah sini/blogwalking/jln-jln sini.... bla bla bla....  kan?  so gunakan je.

FYI, aku ni rajin mengusha! ngusha blog, bukan ngusha awek! (ceh~ sikit2 ade kot). tak pandai/x berani.... 

Pasal nuffnang ni nanti-nantilah aku pikirkan. Malas gile nak register. mcm-mcm yg dia nak! dah macam nk isi borang SPA. (pemalas.. itulah aku).

Aku dah dapat bayangkan, nanti bile aku dah register nuffnang, setiap bulan check akaun nuffnang aku pasti tak sampai 30sen. Oke! fine! blog aku buruk kan! aku terima! 
 
Ape pun tak boleh!

7 comments:

cik violet said...

dafta je dulu weyhhh...bukan kene baya pon..;)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

fuyyo banyak gile

terkedu choki

sampai riburibu tu

tape lah try lah dafta dulu . mne taw ade rezeki ke

:)

Lissa said...

try je daftar. free of charge^^

syahirooAhmad said...

Baik la kengkawan.. saya akan daftar~ kalau kene bayar. siap la korang!

iMBobo said...

bro, utk 2 bulan pertama mmg sikit dalam 1rgt lebih je..just teruskan update blog, blogwalking, then trafik akan naik..masa tu nuff akan bertambah lagi sikit..kekalkan lagi..nnt stp minggu die akan bertambah lebih dr 1rgt..cuba google cara tingkatkan nuffnang, byk otai2 ade buat entry psal ni.. :)

aiNa yaZiD said...

woah..~! hampir juling tengok cik epal punya earning. haha..betul tu ckp imbobo, awal2 memang cm siput sikit flow nuff ni. lama2 dia naik. ade rezeki tak kemana..=)

SimplySeoul said...

dah 3 tahun berblog...still don't bother about nuffnag.

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2