: : kawan² yg awesome : :

Sunday, August 21, 2011

Saya dah ada penaja baru.. jgn jealous~

Tak perlu nak jeles  sangat la kan -.-"

eloOo kengkawan yg "BAIK HATI"..... So entri kali ini saya tujukan kepada kaum-kaum aweQ's ye, yang lelaki pun boleh~ Pengkid? pun Bolehh.....

Mcm tak caya je, blog yang baru setahun jagung panggang pasar malam nih dah dapat penaja baru. (eceh bunyi mcam sebelum ni dah banyak sgt penaja, padahal baru 1st time ni)

Penaja tersebut adalah : http://dania-collections.blogspot.com

mari kita scroll kebawah...


syiria iris

shawl suchie

syiria iris

shawl tahajjud

shawl suchie

blouse dania
dan banyak lagi.................

Berkenan?

So kepada kengkawan yg tak berkesempatan nak ke Jalan Tar , kompleks PKNS or Jalan Taiping ,disini pun korang bleh bershoping wat.. just buat tempahan melalui online form yg disediakan tu.

P/s : Actually bukannye blog aku ditaja oleh dania-collection tetapi aku saje promote diorg punye blog bcoz wat? bcoz diorg adalah sepupu aku.. yg jadi model kat atas tu la dia~ ngee.........

Just promote je " sebarang tempahan/info/pertanyaan, check dlm http://dania-collections.blogspot.com,  Thanks kengkawan.. 

10 comments:

Miz Novexx said...

wewiiit... model cun

syrupmasin said...

perghhh..mcm artis lah :)

misspurple said...

ouchh !

Admin TheBlogShops said...

wahh ... ada sponsor lagi yek

Tasha said...

cun seh cousin kamu! pewittt ~~~

hehe!

ILA HonEyBuNNy said...

cantiknya sepupu....;-)

gojes...

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

cantiknya die :)

cik sue ;) said...

aci tak klu belikan i satu. aci la.. aci la.. ;D

[sutera kasih] said...

wahhh..canteklah...tudung2

raihana latif said...

sepupu yg baek hati...hehehe...

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2