: : kawan² yg awesome : :

Friday, August 5, 2011

Mood baru



apa kena mengena pic ni dgn entri kali ni?

Assalammualaikum..
Hey kengkawan yg super awesome.. cehh~ ade hati nak tiru adik najwa latif , adik najwa latif ? siapa? ala, kalau aku cakap pun bukan korg kenal kn? dia nih tak sepopular Tiz Zaqiah, Zila Bakarin  mahupun Lisa Surihani tapi aku yakin yg satu hari nanti, dia akan sefemes Yuna,... sebab dia penyanyi bukan pelakon! lalala..

tapi tipu la kalau korang tak kenal dia. skg nih lagu dia dah banyak men kat radia "cinta muka buku" so cite banyak tak guna la.. korang usha la sendiri blog dia  http://www.najwalatifs.blogspot.com/  (dah bleh mintak adiknajwa belanje ni)  <--- wallet da kering.

sebelum tu...
HaHAhAHAHhAHhaAHhAha..... gelak gile²pat.. apesal  korang diam? gelak jugak! pakse! 1,2, 3 HAhahHAhahHahHAHahHAHa.. Okeh, cukup!  mood aku nga baik ni.. 

Eh, mane entri² aku yg lepas?

Actually aku dah delete kesemuanye, lebih² lagi entri mengenai DIET. Malas Malas malas dan Malas. Ya" SA mmg pemalas!"  eh eh.. lebih lak.. aku cuma malas nak post mengenai rutin pemakanan aku je, tapi DIET still berjalan seperti biasa.

Aku berpegang kepada prinsip ni "Hilangkan Beban, Kecapi Impian". So kalau korang nak "cantik menawan, tarik tertampan , kau tetap deBOOmm"  korang kene hilangkan /buang kesemua bebanan lemak yg ada dibadan tu, kalau tak, tok sah berangan nak jadi cam Aaron Aziz!.. Aaron? gile ke ape.. nak yg sasa je.

so  so so so... itu je la yg aku nak sampaikan yg  "aku dah buang entri lama "... ait, nape buat muka tu? tak puas hati sebab entri kali ni langsung tak memberikan sebarang faedah kepada korang? ( perasan la kau ni SA! ape ingat blog kau ni ramai sgt yg melawat )

so dah tahu la ape kene mengena pic kanak-kanak rebina tu dgn entri  ni..."Hepi"  jumpa lagi...
*picture kanak-kanak tu search dari abe googel..

2 comments:

AISHA INANI said...

love najwa latif.
love ur trademark, kurangkan bebanan, kecapi impian.

diet? adoi kalo aku mmg tak mampu la.
nasib susah gemm. grr

Syahirah Suhaili said...

rupanya dr dlu lagi kesah diet nie dah menjadi impian no 1 kan..haha..aiseh..xsempat baca entry lama..

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2