: : kawan² yg awesome : :

Sunday, February 20, 2011

tolong jgn cakap nuffnang nih bleh wat duit.....

sebelum nih aku dgr je ura2 yg mengatakan nuffnang nih bleh bikin duit? betul ke? tadi aku cube nak daftar.. aisey. banyak plak form nak kene isi. pastu siap nak personal detail lagi.. no.ic, address. wahh.. dah macam nak apply streamyx la pulaks........ha, ade sape2 ke yg penah terima cheque dari nuffnang nih? saje je.. kalau betul2 bleh side income.. bleh la aku teruskan niat untuk mendaftar..  tapi ku tahu, blog yg gempak dan selalu diziarahi  je yg bleh masyuk2 tu kan kan kan...  tak pe! tak cube mane nak tahu!

5 comments:

CokelatSedap said...

haha..wat tertekan jek psal nuffnang ni

Farhana Binti Ayed said...

betul boleh dapat duit ! sekali org click dpt 25sen. i dah dapat singgit 75sen ! hahahaha. rajin rajin tolong click eh. nanti dah cukup RM50 boleh keluarkn :P

~ Cik Azz ~ said...

Isi aje la borang tu.. Bagi nama dgn alamat yg sama dalam i/c... sbb nanti nuffnang nak bagi cek bank...

Jangan sekali2 klik iklan yg keluar kat blog sendiri. Nanti kalau pihak nuffnang dapat tau, nama akan kena banned..

Kena la rajin blogwalking atau buat entry best2..

Akak blogger baru jugak.. nuffnang akakpun ciput je.. huhuhu...

Mr Tas said...

Teruskan usaha....boleh tambah sikit2 duit poket

syahirooAhmad said...

baik lah~ saya akan rajin2kan diri. thanks~

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2