: : kawan² yg awesome : :

Friday, December 17, 2010

Zasss~~~~

Assalammualaikum w.b.t
Walaa.. sikalang wa jugaa sula mempunyai belog arr!!! ( nada berlagak)... so bleh la wa karang apa saja yg wa suke!! HaHAhahaha~~ excited~  ... TIDAK MENGAPAlah..~hmm.. blog nih lebih kurang cam fb n twitter je, cuma yg membezakan, penceritaan yg ingin dikongsikan dapat dikarang dgn begitu panjang dan tanpa sebarang had limit. siap bleh attach ngan picture kn. . terus terang saya mmg tak pandai mengadun ayat-ayat yg cun seperti bloggers yg len (korg la tu). Apa yg saya sedang pikirkan, terus diterjemahkan melalui jari ke papan kekunci ini. ~ jadi, apa saja yg saya ingin sharekan disini, korang layan saja la ye.. zasss~~
see ya.....  -_-"

7 comments:

KorN said...

wahh aku org 1st komen ke? muehehe

BlueiceButterfly said...

~ehem2..entry first tue..hehe :)

syahirooAhmad said...

wah korn, ingat "blog serius" ke nk kejar siapa "fist"..blog newbies ma.. haha

buttefly : entri pertama yang masih suci.. tiada jejak kan.. :)

Yousof said...

Ehem² adakah aku orang ketiga komen di entri ini? Tidak mengpalah.. ;D

~SaL IjOu~ said...

Waalaikumussalam wbt *jwb salam kat atas sana~ ;p

nak nyebok tinggal jejak juge~ ^^

inche hlovate said...

first entry memg mcm ni kan gayenye.. bila bce mesti nk gelak

Hanie Dew said...

weewit..kata ganti diri dari "wa" jadi "saya"..alolololo...sooshhweett...

ce klik ce klik, 1 kali singgah 1 kali klik, kalau sejuta kali? :P thanks kawan2